To Venstre-politikere - en med og en uden fremtid


To Venstre-politikere - en med og en uden fremtid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Bent Riis, Borgmestervej 26, Horsens
FOTO: MORTEN PAPE
Horsens debat. 

Læserbrev: To medlemmer af partiet Venstre havde den samme dag (4. august) læserbreve i Horsens Folkeblad: Martin Ravn og Torben Busk.

Ravn valgte vælgerne ind i byrådet ved seneste valg, mens Busk blev fravalgt - og jeg finder begge disse vælgerafgørelser yderst fornuftige.

Ofte har Martin Ravn nemlig markeret, at han indeholder selvstændig tankevirksomhed og ikke blot er en bevidstløs tilbeder af økonomisk vækst for enhver pris.

Han er nok ikke for ingenting søn af Jakob Ravn, der sad i byrådet for Miljølisten i 20 år.

Martin bekymrer sig med rette om miljøet, her specifikt drikkevandet, og taler bl.a. for, at dele af landbrugsjorden skal dyrkes økologisk, og han advokerer for skovrejsning på arealer, hvor der nu udøves landbrug med brug af pesticider.

En klog venstremand, som endnu engang tør sige noget, som han ikke nødvendigvis bliver populær på i de mere bevidstløse dele af partiet.

Godt at vælgere med sympati for Venstre valgte ham - det er der en ansvarlig fremtid i.

Det bevidstløse Venstre er så til gengæld repræsenteret udenfor byrådssalen af Torben Busk, der i sit læserbrev harcelerer mod en lang række afgifter, bl.a. energiafgifter, miljøafgifter, grønne ejerafgifter, spildevandsafgifter, emballageafgifter og affaldsafgifter.

Disse afgifter er alle sammen til gavn for miljøet, fordi al erfaring helt entydigt viser, at intet er mere adfærdsregulerende end økonomiske incitamenter.

Men Busk begrænser sig som sædvanligt til at være den tanketomme fortaler for et ustoppeligt øget privatforbrug og dermed for øgede miljøproblemer.

Godt, at venstre-vælgerne ikke valgte ham - det ville der ingen behagelig fremtid være i.

To Venstre-politikere - en med og en uden fremtid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce