Skarpheden til forskel: Første nederlag til AC


Skarpheden til forskel: Første nederlag til AC

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Haderslev: AC Horsens mangler en angriber. Det står klart oven på nederlaget på 2-0 til Sønderjyske. Norske Sivert Heltne Nilsen kiggede på sine kommende holdkammeraterne fra tribunen, men Brann-spilleren er midtbanespiller. Der har AC Horsens også brug for, men kampen i Haderslev afslørede først og fremmest, at AC Horsens mangler en spiller, der vil dø for at nå først til et indlæg for at score.

Der var skarpheden til forskel på de to hold. Tilskuerne er ikke blevet forkælet med chancer, men Sønderjyske fik stor mulighed og udnyttede den ved målet til 1-0, og i tillægstiden blev kampen lukket, da Mart Lieder scorede til 2-0.

De første 45 minutter endte uden scoringer. Varmen lagde en dæmper på begivenhederne. Sønderjyske havde første halvlegs bedste forsøg, da Mart Lieder kort før pausefløjtet løb fra Mads Juel Andersen, men hans afslutning passerede forbi mål og Johan Absalonsens afslutning fra en position tæt på baglinjen på riposten blev blokeret.

AC Horsens satsede ensidigt på at føre bolden frem i venstresiden. Det gav nogle få indlæg og et par hjørnespark, men det blev ikke omsat i farlige forsøg på mål.

AC Horsens tog hul på anden halvleg med en god afslutning fra Hallur Hansson, men hans afslutning fra en spids vinkel gik forbi den fjerneste stolpe.

Det lignede en kamp uden vinder, men efter 67 minutter brød Mads Hvilsom dødvandet for hjemmeholdet, da han elegant headede Stefean Gartenmanns indlæg i nettet til 1-0.

I et forsøg på at vende kampens udvikling blev både Mathias Kristensen og Mikkel Qvist sendt i front for at heade høje bolde videre til spillere som Hallur Hansson og Oliver Drost. Det lykkedes ikke for alvor. I stedet var Søren Reese tæt på, men hans hovedstød efter et Kortegaard frispark blev mesterligt reddet af Sønderjyske-keeperen.

I stedet lukkede Mart Lieder kampen. Angriberen fik lov til uhindret at drible ind i AC-feltet og score til 2-0.

Bo Henriksen havde givet genvalg til de 11 spillere, der indledte kampen mod Randers. Matej Delac blev som ventet ikke klar til at genindtage pladsen i målet. Til gengæld var Jonas Borring frisk, efter han udgik af Randers-kampen med en hovedskade fra et sammenstød med Johnny Thomsen.

De to hold:

Sønderjyske: Sebastian Mielitz, Stefan Gartenmann, Marc Pedersen, Kees Luijckx, Nicholas Marfelt, Johan Absalonsen, Marcel Rømer, Eggert Jonsson, Christian Jakobsen, Mads Hvilsom, Mart Lieder.

AC Horsens: Kevin Mendoza, Søren Reese, Thomas Kortegaard, Mads Juel Andersen, Mikkel Qvist, Bjarke Jacobsen, Sammy Skytte, Peter Nymann, Rune Frantsen, Jonas Borring, Hallur Hansson.

AC Horsens spiller igen på søndag hjemme mod Hobro.

Læs vores liveopdatering herunder:

Skarpheden til forskel: Første nederlag til AC

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Seneste klip fra superligaen
Afspil video
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen giver deres bud på aftenens danske nier!
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen giver deres bud på det danske angreb i kampen mod Montenegro.
Afspil video
Kom helt tæt på Alexander Zorniger og Brøndby IF!
Flemming Povlsen kom helt tæt på Brøndby IFs tyske træner, Alexander Zorniger.
Afspil video
Bechmann udpeger Superligaens fem bedste angrebskonstellationer!
Tommy Bechmann udpeger Superligaens fem skarpeste angrebskonstellationer.
Afspil video
Vi har interviewet FCM's tårnhøje angrebsduo!
Vi kom helt tæt på FC Midtjyllands angrebsduo, Paul Onuachu og Alexander Sørloth, og spurgte ind til deres samarbejde.
Afspil video
Kæft, trit og retning! Se analysen af Alexander Zorniger!
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen analyserer Alexander Zornigers tyske mentalitet.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce