Læserbrev: Kommunen er landskabsblind


Læserbrev: Kommunen er landskabsblind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Ejgil Grøn Johansen, Valmuevej 30, Horsens
Billede
Horsens debat. 

Nationen i Ekstra Bladet tager mange sager op. I går var det historien om fjernelsen af pølsevognen på torvet i Horsens. 80 pct. stemte for bevarelsen.

Det er jo også en bizar historie at tro, at fjernelsen af en pølsebod giver nogen mening, når man tænker på, hvad der ellers ligger på Torvet.

De huse, der blev bygget i 70'erne, er bestemt ikke kønne og bliver jo ikke pænere af, at der kommer en arkitekttegnet madbod. Hvis man tænker på den arkitekttegnede kiosk på Beringsplads, så siger jeg bare velbekomme.

At kommunen kan være så landskabsblind, at den synes, at kiosken er flot og velplaceret lige foran en fredet bygning, som virkelig har noget at byde på, så kan jeg godt blive bange for mine penge, for jeg er jo også med til at betale til noget "juks".

Man siger gerne, at den, der betaler for musikken til festen, også bestemmer, hvad der spilles. Men her betaler borgerne, mens kommuneorkestret spiller falsk.

Vi har en flot Beringspark hvor Beringsøen også burde ligge. Så kunne der laves en flot park om Vitus Berings bedrifter og hans historie. Det ville trække mange flere turister til end at fjerne en pølsevogn.

Jeg har hørt, at kommunen har fået Beringsøen gratis mod, at den skal ligge på Torvet.

Hvis det er rigtigt, kan jeg kun sige velbekomme Horsens-borgere, tag jer sammen og råb op. Også om byggeriet på slagterigrunden og rådhusgrunden.

Trafikken er tæt i byen nu, men når der kommer 8000 elever og 1000 lærere og kontorfolk, og 10 pct. kommer i bil, så bliver der rift om parkeringspladserne.

Horsens er en driftig by, og det er godt, men jeg tænker også på de kommende borgmestre, hvad skal de have af eftermæle, når Peter Sørensen har taget det hele.

Læserbrev: Kommunen er landskabsblind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce