Kathrine måtte vente på Blachman: Han snakkede bare sindssygt meget

- Andreas lærte jeg en lille smule at kende under workshoppen. Mille havde jeg aldrig set før, vi blev sat sammen. Men det er fedt. Det fungerer rigtig godt, siger Kathrine Ørnfelt, der ses mellem sine gruppemedlemmer i Place on Earth. De tre har fornøjelsen af Thomas Blachman som mentor. Pressefoto: DR.

Kathrine måtte vente på Blachman: Han snakkede bare sindssygt meget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kathrine Ørnfelt fra Rårup er videre fra X Factors bootcamp.

Rårup: Igen i år har en ung, talentfuld sanger fra Hedensted Kommune klaret sig videre fra X Factors bootcamp.

I fredagens udsendelse gav Thomas Blachman 19-årige Kathrine Ørnfelt fra Rårup en af de eftertragtede pladser i de kommende liveshows. Hun er videre som medlem af gruppen Place on Earth.

Der er gået flere uger, siden udsendelsen blev optaget, men oplevelsen af at få beskeden fra Thomas Blachman sidder klart i Kathrine Ørnfelts hukommelse.

- Thomas (Blachman, red.) er ekstrem god til at skabe spænding, og det var han også, da vi fik at vide, om vi var videre eller ej, siger hun og fortsætter:

- Han snakkede bare i sindssygt lang tid. Jeg var sikker på, vi ikke var gået videre og tænkte "okay Kathrine, det er okay". Men pludselig siger manden, vi er gået videre, og vi er alle mega overraskede. Jeg tænkte: "Fedt, oplevelsen fortsætter lidt endnu".

Vi vil lave noget, der er lidt anerledes. Thomas (Blachman, red.) tør gøre anerledes ting. Det bliver måske lidt funky og elektronisk, men stadig smukt.
Kathrine Ørnfelt om hendes gruppes musikalske stil.

Er med for at blive

Hvor langt oplevelsen fortsætter, vil vise sig. Allerede i næste uges liveudsendelse bliver en solist eller gruppe sendt hjem.

Hvad er målet nu?

- Vores mål er at komme så langt som muligt. Vi gider selvfølgelig ikke at ryge ud. Nu må vi se. Det er svært at vide, hvad danskerne kan lide, siger Kathrine Ørnfelt, der deler oplevelsen med gruppemedlemmerne 21-årige Andreas Falch Kruse fra Herlev og 17-årige Mille Hassenkam fra Ølstykke.

I sidste års udgave af X Factor var Mia Kjær Sørensen det lokale bekendtskab.

Ølsted-pigen deltog som solist og endte på tredjepladsen.

Kathrine måtte vente på Blachman: Han snakkede bare sindssygt meget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce