Prominent bilforhandler er ny formand for golfklub

Bjarne Hessel (nr. to fra højre) var som menigt bestyrelsesmedlem med til at fejre indgåelsen af bl.a. en ny sponsoraftale i august. Han tager hul på det nye år som formand i Juelsminde Golfklub. Foto: Mette Mørk

Prominent bilforhandler er ny formand for golfklub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bilforhandleren Bjarne Hessel har overtaget formandsposten i Juelsminde Golfklub efter Jens Stenhøj.

Juelsminde: En mand, der er vant til at træffe beslutninger inden for bilsalg, kommer også til at træffe beslutninger for driften af Juelsminde Golfklub de kommende år.

Bjarne Hessel, direktør i Ejner Hessel A/S, der er Danmarks største forhandler af Mercedes-Benz, blev på et konstitueringsmøde tidligere på ugen valgt som ny formand for den lokale klub med omtrent 700 aktive medlemmer.

13 år er lang tid. Det er godt at få rystet posen lidt. Det har også været ret tidskrævende for mig at være formand, og jeg har ikke så meget tid, som jeg har haft. Nu vil jeg gerne ud at spille lidt mere golf.
Jens Stenhøj, bestyrelsesmedlem, Juelsminde Golfklub

Har en klar opgave

Bjarne Hessel har slået til golfbolden i Juelsminde i 27 år, været med i bestyrelsen i seks år, og om posten som formand siger han:

- Der er jo én, der skal være det.

- Vi har nogle store udfordringer med at skaffe nye medlemmer. Jeg vil gerne tage min tørn i arbejdet for, at vi kan få en fremgang i medlemsskaren igen, uddyber han.

Tid til forandring

Bjarne Hessel, der bor i Vejle, har overtaget formandsposten fra Jens Stenhøj.

Efter 13 år som formand meddelte han på klubbens ordinære generalforsamling 4. december, at indeværende år var hans sidste på posten.

- 13 år er lang tid. Det er godt at få rystet posen lidt. Det har også været ret tidskrævende for mig at være formand, og jeg har ikke så meget tid, som jeg har haft. Nu vil jeg gerne ud at spille lidt mere golf, siger han.

Jens Stenhøj slipper ikke bestyrelsen helt. Han fortsætter som menigt medlem. Det gør næstformand Ricky Carstens ikke. Han er udtrådt og har givet plads til Jan Wittrup, der kommer fra en rolle som suppleant. Torben Skaanild er ny næstformand.

Prominent bilforhandler er ny formand for golfklub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce