Konfektskole: Snebolde

Foto: Skovdalnordic.com

Konfektskole: Snebolde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvorfor skal man blande alt muligt i marcipan, når nu det smager bedst, som det er?

Lige netop den holdning har min mand, men han er også mest til vanilje- og chokoladeis. Jeg derimod skal altid smage den sjove gedeost-is eller den, der smager af violer. Det er altid sjovt at prøve noget nyt.

I denne opskrift kan du erstatte valnødder med alt muligt andet, for eksempel tørrede tranebær eller hakkede pinjekerner. Bare kig i køkkenskabet.

Du kan droppe portvin og appelsinskal og bare lave den med ren rå marcipan. Det ville min mand foretrække.

Du kan også dele marcipanen i fire dele og blande fire forskellige slags. Det ville jeg gøre.

Du kan også lave opskriften, som den er.

Cirka 24 styk.

250 g marcipan

50 g valnødder

2-3 spsk. solbærmarmelade

200 g mørk chokolade

50 g flormelis

Hak marcipanen i mindre stykker.

Grovhak valnødderne.

Bland de hakkede valnødder i marcipanen sammen med solbærmarmeladen.

Hak chokoladen fint og smelt halvdelen over vandbad. Tag chokoladen af varmen og bland resten af chokoladen i.

Rul kugler af marcipanen og dyp dem i chokoladen.

Når chokoladen har sat sig lidt, rulles kuglerne i flormelis.

Foto: Skovdalnordic.com
Foto: Skovdalnordic.com

Konfektskole: Snebolde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce