Den smukke mad: Se madanmeldelserne fra Smukfest

Det kan være svært at bestemme sig, når man vandrer rundt på pladsen. Men frygt ej - vi har en guide klar til dig. Foto: Bo Nørgaard

Den smukke mad: Se madanmeldelserne fra Smukfest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vi har sendt Jacob Vestervig rundt på festivalpladsen for at smage på maden. Og du kan læse alle hans anmeldelser her.

FESTIVAL: På Smukfest kan du få bøffer, du kan få toast, du kan få tarteletter, du kan få sandwich... Faktisk findes der ikke den sult, der ikke kan stilles.

Derfor har vi naturligvis sendt vores fineste madanmelder ud på pladsen for at smage på noget af madudvalget, og hans tanker om det kan du læse i artiklerne herunder. Læg i øvrigt mærke til, at han i festivalens anledning flere steder bruger en skala på tre stjerner i stedet for de vanlige seks.

Fordansket Kina i en boks
Kina-boxen mætter fint, men smager ikke af så meget, lyder dommen. Foto: Jacob Vestervig

Madanmelderens første stop var ved en Kina Box, og det var en lidt blandet oplevelse.

For på smagen imponerede boxen ham ikke just, til gengæld blev man godt mæt.

Den fulde anmeldelse kan du læse her.

Thumbs up til kødbollesandwichen
Smag er der til gengæld masser af i Greasy Sandwich. Foto: Jacob Vestervig

I navnet Greasy Sandwich ligger en vist forventning om at det her bliver en fedtet omgang. Meatball Sandwichen, som Jacob prøvede, var dog lige i øjet - og slet ikke for snasket.

Den var i stedet velsmagende og mættende, fortæller han i anmeldelsen her.

Bøgeskovsbøfhuset tager sig godt betalt
På Hereford skal du have den store tegnebog med. Foto: Jacob Vestervig

Du skal have den store pengepung med, hvis du skal på Hereford Beefstouw på Smukfest.

Til gengæld får du også en kærkommen pause midt i larmen på festivalen, fin service og god logistik - og maden er også udmærket, som du kan læse her.

Brændende kærlighed uden ild og uden hjerte
Den ser god nok ud den brændende kærlighed, men den er aldeles smagsforladt. Foto: Axel Schütt

Hvordan man kan trække al smag ud af bacon og ud af rødbeder er mig en gåde, skriver madanmelderen om den brændende kærlighed på Smukfest. Han er mildest talt ikke imponeret.

Hvorfor kan du læse her.

Den smukke mad: Se madanmeldelserne fra Smukfest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce