Christopher kontrollerede kvinderne

Det er tredje gang på fem år, Christopher gav koncert i Horsens og for hver gang er publikum blevet ældre, men de helt unge piger og drenge er der stadig, for hvem kan stå for den talentfulde storcharmør. Arkivfoto: Mads Hansen

Christopher kontrollerede kvinderne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der blev sunget med fra første strofe, da en veloplagt Christopher fredag gav koncert på Horsens Ny Teater.

Horsens: Der er arbejdsdage fyldt med møder, hvor børnene bliver helt fjerne i blikket, når jeg fortæller om min dag. Og så er der de dage, hvor man kan score lidt nemme point. Sådan et par arbejdstimer havde jeg fredag, da jeg overraskede teenagedatteren med en tur i teatret. Horsens Ny Teater havde nemlig besøg af Christopher, og når nu jeg fik buddet, slog jeg selvfølgelig til, med koncerten i Lunden for tre år siden i baghovedet.

Dengang overraskede det unge idol positivt, og fredag aften cementerede Christopher, at han er meget mere end en blond pop-charmetrold.

Mange timer inden koncertstart havde unge piger sat sig til rette foran teatret, og der var da også rift om gulvpladsen foran scenen, så den 16-årige Chris Burton, som stod for opvarmningen, fik en varm velkomst.

Det var også helt oppe foran scenen min datter hurtigt fandt veninderne, mens jeg passede tasker, jakker og min blok dernede hvor lyden er bedst.

Fra aller bagest i lokalet kunne jeg konstatere, at det ikke kun var i Lunden hans stemme lød godt.

Han var start til slut i tæt kontakt med sit publikum, som på overbevisende vis fik serveret velpolerede popsange, der som sangeren selv pointerede flere gange, er nemme at lære.

- I har den ved andet omkvæd, sagde han, når han introducerede numre fra sin nye plade "Under the Surface".

De fleste i salen var dog helt hjemme i repertoiret og behøvede ikke mange takters introduktion før de istemte sig Christophers rene klang.

Funky fætter

Selvom de nye sange er gode, poppede ørehængere, så var det de tidlige hits, der virkelig rykkede i publikums fødder, hænder og sangstemmer.

For der er masser af funk i popdrengen, når han giver den gas i numre som "Told You So", "Mama", "CPH Girls", "Twerk It Like Miley" og det virkelig velspillede sidste ekstranummer "I Won't Let You Down".

Pigerne oppe foran scenen var i hvert fald tilfredse, og oplevelsen blev ikke dårligere af, at idolet stillede op til autografer efter koncerten. Men ingen selfies, for Christopher var godt klar over, at det var langt over normal sengetid for nogle af fansene, så det var hurtig ekspedition.

Og så godnat og tak for en dejlig aften på den letbenede og velproducerede pops præmisser.

Christopher kontrollerede kvinderne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce