Dagens Julius

Politikerne vil nødigt have de danske islamister hjem. - Hegnet dér er til at holde vildsvinene ude. Det nye er vistnok til syrienkrigerne.

Dagens Julius

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Her er de seneste dages Julius-tegninger.

Der er rejst tvivl om, hvem der egentlig kommer til at betale for retten til tidligere pension for de nedslidte, som Socialdemokratiet lover at indføre.   - Den er til jer, men I skal først betale, når I er voksne.
Der er rejst tvivl om, hvem der egentlig kommer til at betale for retten til tidligere pension for de nedslidte, som Socialdemokratiet lover at indføre. - Den er til jer, men I skal først betale, når I er voksne.
Når man ser på Socialdemokratiets nye historiske malerier i deres gruppeværelse, kunne man få det indtryk, at det var daværende statsminister Buhl, der stod i spidsen for at redde jøderne til Sverige under anden verdenskrig.   - Her ser man formand Mette Frederiksen på vej ud for at fiske stemmer, undskyld, redde de nedslidte inden det kommende folketingsvalg.
Når man ser på Socialdemokratiets nye historiske malerier i deres gruppeværelse, kunne man få det indtryk, at det var daværende statsminister Buhl, der stod i spidsen for at redde jøderne til Sverige under anden verdenskrig. - Her ser man formand Mette Frederiksen på vej ud for at fiske stemmer, undskyld, redde de nedslidte inden det kommende folketingsvalg.
De flyvende insekter er ved at uddø.
De flyvende insekter er ved at uddø.
Ifølge Enhedslistens klimaplan skal benzin- og dieselpriserne stige med 69 øre pr. liter.   - Tak for at alle fattigrøvene ikke længere blokerer motorvejene, Pernille Skipper.
Ifølge Enhedslistens klimaplan skal benzin- og dieselpriserne stige med 69 øre pr. liter. - Tak for at alle fattigrøvene ikke længere blokerer motorvejene, Pernille Skipper.
I år er der planlagt 51 flyvninger med
I år er der planlagt 51 flyvninger med "Knogleekspressen" for at få tilskadekomne danskere hjem fra skiferie.
Torsdag er det valentinsdag.
Torsdag er det valentinsdag.
Landbruget har leveret under én procent af de lovede kvælstof-reduktioner.

- Vi har da fået lukket den der.
Landbruget har leveret under én procent af de lovede kvælstof-reduktioner. - Vi har da fået lukket den der.
SF vil med i en S-regering, ellers...
SF vil med i en S-regering, ellers...
Isen smelter hurtigere, end vi regner med.   - Nu kan jeg godt se ideen med de høje vindmøller.
Isen smelter hurtigere, end vi regner med. - Nu kan jeg godt se ideen med de høje vindmøller.

Dagens Julius

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce