Unge biltyve stak med kniv

Politi.

Unge biltyve stak med kniv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Søby: En temmelig dramatisk episode udspillede sig lørdag 16. marts på Skomagerbakken ved Søby mellem Kølkær og Høgild. Her opdagede en 27-årig mand og hans 54-årige nabo et par unge fyre, der listede rundt i førstnævntes have med den åbenlyse hensigt at stjæle en bil.

Da den 27-årige ville stoppe de unge mænds forehavende, blev han ramt overfladisk i armen med en sløv kniv, som gik i stykker ved samme lejlighed. Det fik dog ikke umiddelbart de to unge mænd til at opgive deres forehavende, men de endte med at flygte fra stedet i østlig retning.

500 meter derfra lykkedes det dem så at stjæle en anden, østeuropæisk indregistreret bil, men eventyret fik hurtigt en ende, da de kørte fast på en markvej efter at have påkørt to tililende østeuropæiske markarbejdere, som på trods af, at påkørslen skete med en vis kraft ikke kom noget alvorligt til.

Da politiet nåede frem til stedet, havde de to østeuropæere tilbageholdt de to unge med, der begge viste sig at være fra Ikast, i bilen.

De to unge mænd på henholdsvis 15 og 19 år blev anholdt og fremstillet i grundlovsforhør, hvor de blev varetægtsfængslet i fire uger, for den 15-åriges vedkommende i surrogat på døgninstitutionen Koglen ved Stakroge.

Unge biltyve stak med kniv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce