Tyve stjal tunge plastruller fra firma


Tyve stjal tunge plastruller fra firma

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gartnerfirma mistede materialer for over 100.000 kroner.

Hampen: Martin Risager, indehaver af firmaet Risager Skovservice på Viborgvej syd for Gl. Hampen, undrer sig over, hvordan nogle indbrudstyve for nylig har været i stand til at stjæle nogle tunge ruller plastfolie fra firmaet.

Ved indbruddet, der fandt sted i tidsrummet fra søndag 10. marts til tirsdag 12. marts, blev der blandt andet stjålet fem store og meget tunge ruller folie.

- Hver rulle vejer 2-300 kilo, så det er mig en gåde, hvordan tyvene har båret sig ad. Enten har de været en hel flok, eller også har de haft en maskine, siger Martin Risager.

Han konstaterer, at en politirapport, der forleden blev offentliggjort, ikke er helt korrekt. Af rapporten fremgik det, at der blev stjålet 15 ruller afdækningsfolie, men der var altså tale om fem ruller. Og det var ikke afdækningsfolie, men derimod plastfolie beregnet til at lægge hen over store plast-tunneller. Hver rulle indeholder 680 kvadratmeter folie, oplyser Martin Risager

Ud over rullerne blev der også stjålet et drypvandingsanlæg og nogle tilhørende plastrør fra nogle store drivhuse.

Tyvene er kommet ind via drivhusene og har ryddet pænt op efter sig. Martin Risager er overbevist om, at der har været tale om meget målrettede tyve, der vidste, hvad de skulle gå efter.

Der er fundet dækspor efter en stor bil på stedet - nogle meget brede spor, oplyser han.

Det stjålne har ifølge Martin Risager en samlet værdi af over 100.000 kroner og ikke blot 80.000 kroner, som det fremgik af politirapporten forleden.

Midt- og Vestjyllands Politi vil gerne have henvendelser, hvis nogen har observeret mistænkelig aktivitet ved virksomheden i tidsrummet søndag 10. marts om eftermiddagen til tirsdag 12. marts om formiddagen.

Tyve stjal tunge plastruller fra firma

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce