Skulptur kan gavne Nørre Snede

Sådan ser originalværket Den Varme Dame ud. Figuren blev lavet af Poul Schat Jacobsen fra Nr. Snede i 60'erne. Nu skal der laves en 4,5 meter høj udgave af skulpturen, og den skal stilles op i rundkørslen på Brandevej i Nr.Snedes vestlige ende. Teknisk udvalg har godkendt projektet. Foto: Morten Pape

Skulptur kan gavne Nørre Snede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LÆSERBREV: Hvor er det dejligt, når der tages initiativ til noget i de mindre lokalsamfund, således at de ikke helt bliver overset. I Nørre Snede har vi et lokalråd, der har taget initiativ til opstilling af en skulptur i rundkørslen ved Brandevej.

Det er helt klart, at der vil blive lagt mærke til kunstværket, og det er selvfølgelig det der er meningen. Det bliver en ny indgangsvinkel til Nørre Snede. Et stort skulderklap til Lokalrådet for et rigtig flot initiativ, jeg håber bliver udført som tænkt og planlagt.

Mange der kommer forbi, bliver forhåbentlig nysgerrige og tager ind til Nørre Snede for at se, hvad man ellers har at byde på. Skulpturen skal ikke gemmes af vejen, hvor den kun er til for de lokale beboere.

Ifølge et enkelt byrådsmedlem Heinrich Rune (K), der anfører, at han på ingen måde er snerpet, skal skulpturen anbringes afsides, så kun et fåtal får glæde af den. Han anfører, at der i rundkørsler med anderledes udsmykning ifølge statistikker er større uheldsfrekvens.

Statistikmateriale udbedes venligst. Rundkørsler er jo ikke de steder hvor man har den hurtigste trafik.

I Give har man en meget stor og flot skulptur i rundkørslen, hvor Diagonalvejen og A-18 krydser hinanden, og den har mig bekendt ikke været anledning til uheld.

Jeg kan tværtimod forestille mig, at Bestseller Tårnet i Brande kan blive årsag til uheld. Her kommer trafikken kørende hurtigt på motorvejen, og mange vil betragte dette fantastiske byggeri og sænke farten med uheld til følge.

Nogle vil måske få hold i nakken af at studere det usædvanlige byggeri. Her mangler vi bare statistikkerne, da vi ikke har noget tilsvarende på disse breddegrader.

Jeg vil gerne tilføje, at jeg bestemt er tilhænger af Bestseller-projektet, men når man ser de sager, der indimellem bringes på bane, kan man ikke lade være med at tænke på John Mogensen sangen: "Når bare tegnedrengen er i orden, kan man få det som man vil"...

Skulptur kan gavne Nørre Snede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce