Radikal kandidat trækker sig fra valgkampen

Morten Colbert har trukket sig fra valgkampen, men vil stadig gerne i byrådet, hvis han får nok stemmer. Arkivfoto: Lars Juul

Radikal kandidat trækker sig fra valgkampen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Morten Colbert med base i Brande kan stadig findes på kandidatlisten i Ikast-Brande Kommune, men en aktiv valgkamp har han valgt fra.

Brande: Det fremgik af tidligere, at Morten Colbert, kandidat for Radikale Venstre i Ikast-Brande Kommune, havde trukket sig som kandidat til kommunalvalget 21. november. Det er ikke tilfældet. Af private årsager har 38-årige Morten Colbert fra Brande, kandidat for Radikale Venstre, valgt at melde fra til valgkampen, der i disse dage kører på sit højeste rundt omkring i landet. 

Inden sommerferien blev han spurgt, om han ønskede at stille op for liste B, hvilket han svarede ja til. Få måneder efter måtte han melde ud til Radikale Venstre i Ikast-Brande Kommune, at han ikke havde mulighed for at føre en aktiv valgkamp. Han spurgte derfor de andre kandidater, om de stadig ville have ham på listen eller om han skulle trække sig. De ønskede, at han stadig stod som kandidat, men de var indforstået med, at han ikke blev den, der løb hverken forrest eller hurtigst i valgkampen. 

- De spurgte, om jeg ville blive på listen som "listefyld". Det ville jeg gerne, da jeg jo som medlem af Radikale Venstre jo gerne vil være med til at skabe forandring i Ikast-Brande Kommune, skriver Morten Colbert i en mail til avisen. 

En personlig stemme på Morten Colbert er altså ikke tabt, hvis man vælger at sætte krydset ud for hans navn 21. november. 

Nu som listefyld

Ikke kun Morten Colbert har været passiv i valgkampen. Radikale Venstre har været noget nær usynlig i den sydlige del af kommunen i de foregående måneder.

Avisen erfarer, at der hænger et minimum af valgplakater med et B på i Brande by - hvis overhovedet nogle - ingen af de fire opstillede kandidater har deltaget på valgmøder i Uhre, Brande og Blåhøj. På torsdag er der valgmøde på Midtjysk Efterskole og heller ikke her, kan man stille sine spørgsmål til Radikale Venstre og forvente et svar. Som det eneste parti, har de ikke meldt deres ankomst.

- Jeg har skrevet til de øvrige på listen, at jeg synes, de har været usynlige i den sydlige del af kommunen, lyder det fra Morten Colbert. 

Morten Colbert stillede op til kommunalvalget både i 2009 (115 personlige stemmer) og 2013 (160 personlige stemmer), dog for SF. 

 

Det fremgik af tidligere, at branditten, Morten Colbert, kandidat for Radikale Venstre i Ikast-Brande Kommune, havde trukket sig som kandidat til kommunalvalget 21. november. Det er ikke tilfældet. Han har kun trukket sig fra valgkampen. 

Radikal kandidat trækker sig fra valgkampen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce