Optimistrevyen vender tilbage i det gamle diskotek

Optimistrevyen er lokal med stort L. Her er det John Madsens berømte parodi på byen møbelhandler Fru IP. Arkivfoto

Optimistrevyen vender tilbage i det gamle diskotek

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det gamle diskotek Bak-Inn bliver gjort klar til en ny omgang revy.

Nr. Snede: Optimistrevyen i Nr. Snede har bidt sig fast. Holdet bag den populære lokale revy er godt i gang med forberedelserne, og datoerne for forestillingerne er på plads. Forpremieren finder sted 31. januar. Selve premieren bliver fredag 2. februar, og så bliver der traditionen tro også en forestilling om lørdagen den 3. februar.

Revy-holdet indtager ligesom de forrige år det tidligere diskotek Bak-Inn på Strøget i Nr. Snede, og på den måde bliver der trukket en forbindelse tilbage til gamle dage, hvor Bak-Inn var det helt store trækplaster for det festglade publikum på egnen.

Det er de garvede kræfter, der står bag teksterne. Som før er det Jane Fruergaard, Jytte Steffensen og Jan Findal, der har skrevet revy-numrene, og de er næsten færdige med skrivearbejdet.

- Vi har skrevet det meste. Vi mangler bare lige en sketch om kommunalvalget, fortæller Jan Findal, der ligesom sidst er instruktør sammen med Jane Fruergaard.

Skuespillerstaben består hovedsageligt af de samme erfarne folk som de forrige år. Dog medvirker Henrik Jensen, Bette Meyland og Jytte Steffensen ikke på de skrå brædder i den kommende revy. Truppen består denne gang af Merethe Blomstrand, Stine Fruergaard, Jens Christian Madsen, Morten Riis, John Madsen, Vagn Kristensen og en ny mand i revysammenhæng - Brian "Bikse" Kirkegaard, oplyser Jan Findal.

Der er også masser af folk i gang bag scenen. Musikere, scenografer, teknikere, kostumesyersker og mange andre skal i sving.

- Alt i alt er vi 32 personer, der arbejder med revyen. Det er faktisk ret imponerende, at det kan lade sig gøre. For nogle år siden arbejdede jeg med revy i den fynske by Bogense, der er noget større end Nørre Snede, og der var det betydeligt sværere at skaffe folk, fortæller Jan Findal.

Optimistrevyen i Nørre Snede modtager ingen offentlige tilskud. Det hele er baseret på frivillig arbejdskraft og på lokal støtte, og det er Amatørscenen Optimisterne, der er den foreningsmæssige platform for revyen.

Vi har skrevet det meste. Vi mangler bare lige en sketch om kommunalvalget.
Jan Findal, revy-forfatter

Optimistrevyen vender tilbage i det gamle diskotek

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce