Lokalrevyen i Klovborg genopstår

Der arbejdes med sketches. Her er det fra venstre Emilie Zobbe Krogh Hansen, Bente Bjørnkjær og Susanne Have, som kan opleves i en sketch om de lokale strikkeklubber i Klovborg. Privatfoto

Lokalrevyen i Klovborg genopstår

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter otte års revy-pause kan man igen se lokalrevy i Klovborg. Premiere lørdag 23. marts.

Klovborg: Lokalrevyen i Klovborg har ligget i dvale siden 2011, men nu vækkes den til live igen. En ihærdig gruppe lokale amatørskuespillere er i gang med at øve revy-stykker i Klovborg Forsamlingshus.

- Der øves og grines en masse, og mon ikke vi bliver klar til premieren lørdag 23. marts klokken 18.30 i Klovborg Forsamlingshus. Denne aften er der spisning og fest efter forestillingen. Der bliver en ekstra forestilling mandag 25. marts klokken 19.00 med efterfølgende kaffebord, fortæller Kirsten Marie Nørgaard, der er revy-tovholder, tekstforfatter og en af skuespillerne.

- I februar var teksterne færdige, så vi kunne beslutte, at der blev en revy i år. Der har været mange inde over teksterne, og vi kommer omkring mange emner, så ingen kan vide sig sikre... end ikke os selv, siger hun.

Sundt at grine

I øvrigt er det ikke alene Klovborg-emner, der bliver behandlet. Også visse udenbys emner såsom "den varme dame" fra Nr. Snede bliver vendt.

- Vores instruktør siger, at det er sundt at grine... vi griner af os selv, med hinanden og gør et ihærdigt forsøg på at få publikum til at grine med og af os. Der må være en dejlig mængde sundhed i Klovborg, lyder det fra Kirsten Marie Nørgaard.

I alt medvirker 10 lokale amatørskuespillere plus folk til teknik og det praktiske.

Lokalrevyen i Klovborg genopstår

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce