Fuldt hus i Ældre Sagen

Omkring 75 var mødt op til Ældre Sagens årsmøde i Brande forleden. Privatfoto

Fuldt hus i Ældre Sagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ældre Sagen i Brande oplever vækst og har nået 1600 medlemmer.

Brande: Det blev noget af et tilløbsstykke, da Ældre Sagen i Brande for nylig holdt sit årsmøde i sognegården. Der måtte hentes en del flere borde og stole ind for at give plads til de omkring 70-75 fremmødte medlemmer.

På landsplan oplever Ældre Sagen vækst, og det samme sker i Brande, hvor den lokale afdeling nu har cirka 1600 medlemmer. Heraf er omkring 60 frivillige mod 50 året før. De frivillige sørger for at arrangere ture, ringe til ældre om morgenen, holde fredags caféer, sørge for it-undervisning på biblioteket, motion, spis sammen arrangementer og meget mere.

Formanden Margit Risbjerg kom også ind på situationen omkring en eventuel nedrivning af biblioteket i Brande. Ældre Sagen vil gerne fortsætte med de mange forskellige aktiviteter, som i dag foregår på biblioteket.

Erling Hansen berettede om de mange ture og aktiviteter, der har været afholdt i løbet af det forgangne år. I det nye program for 2019-2220 vil der også blive mange aktiviteter. Ture til blandt andet National Park Thy, Norge og foredrag med tidligere direktør for TV-Midtvest, Ivar Brændgård, er noget af det, der står på programmet.

Brande City på banen

Der var genvalg til de opstillede i bestyrelsen. Kaffen blev serveret, og programmet fortsatte med næste taler, som var Preben Christensen - tidligere borgmester og nuværende formand for Brande City. Han fortalte om den nystiftede forenings arbejde. Brande City skal være et talerør for Brande. Hvor der før havde været flere forskellige, der kom med input til byrådet, opfordrede han til, at man bare skulle henvende sig til Brande City, som så ville fremlægge det overfor politikerne.

Brande City vil også arbejde for, at der kommer flere byggegrunde, mere lys og flere boliger i midtbyen, og apropos det kom berørte Preben Christensen også, hvad det vil betyde for midtbyen, når Bestseller-byen står klar indenfor de næste år.

Fuldt hus i Ældre Sagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce