Fodslaw er på banen igen

Fodslaw er klar med vandreture i januar. Her ses formand Inger-Marie Nielsen. Arkivfoto

Fodslaw er på banen igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vandreforening tager hul på nye ture.

Ikast/Brande: Den lokale vandreforening Fodslaw Brande er klar i det nye år, når det gælder om at hjælpe folk med at dyrke motion.

- Mange har som nytårsforsæt at skulle bevæge sig noget mere og komme i en bedre form. For mange løber de gode forsætter desværre ud i sandet, så snart kalenderen viser midt januar, og termometret viser minusgrader. Men vi kan hjælpe dig med at holde nytårsforsættet. Kom og deltag i Vandreforeningen Fodslaw Brandes januarture i det fri, lyder det fra Fodslaws formand Inger-Marie Nielsen.

Foreningen byder nye som "gamle" deltagere velkommen. Foreningen har ture tre lørdage - 13. januar, 20. januar og 27. januar. Hver lørdag kan man gå tur på en varighed af enten en time eller to timer. Starttidspunktet for alle turene er klokken 13.30, og man går fra parkeringspladsen ved Præstelundskolen i Brande. Efter turen vil der være gratis kaffe, the og kage.

Hver lørdag vil være nye ture. Tempoet vil være, så alle kan være med. Ligeledes hver lørdag vil der også være et specielt klistermærke til vandrebogen.

- Mange oplever, at de kommer i bedre humør ved at gåture - man kunne også sige, at man kan gå sig glad. Vi ser frem til at møde mange nye deltagere men også "gamle" deltagere ser vi frem til at møde igen, lyder det fra Inger-Marie Nielsen.

Fodslaw er på banen igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce