Det gamle sygehus åbner dørene igen

Tidligere læge Ebbe Glarborg fortæller om sygehusets historie ved åbent hus-arrangementet 7. april. Arkivfoto

Det gamle sygehus åbner dørene igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den selvejende institution, der ejer og driver bygningerne på Dr. Arends Vej i Brande, har skiftet navn til Dok Arends.

Brande: Det Gamle Sygehus i Brande er under renovering og byens borgere og andre interesserede inviteres til åbent hus-arrangement og genindvielse som "Dok Arends" søndag 7. april.

Borgmester Ib Lauritsen og Brande Citys formand Preben Christensen vil i fællesskab klippe den røde tråd til det nye borgerhus.

Samme dag gentager forhenværende læge Ebbe Glarborg sit foredrag omkring sygehusets historie. Ebbe Glarborg beretter ikke blot om selve sygehuset, men også om nogle af de læger, der har arbejdet der. Han belyser endvidere spørgsmålet om, hvorvidt er rigtigt, at insulinen blev opfundet på Brande Sygehus.

Åbent hus i Dok Arends

Der er allerede nu gang i mange aktiviteter i det gamle sygehus. Lige nu istandsættes lejlighederne på 1. sal. Disse lejligheder er til korttids-lejemål for tilflyttere og expats. Mange af byens håndværkere og virksomheder og borgere har givet en hjælpende hånd.

Der er også indrettet mødelokaler i kælderen til brug for foreninger og virksomheder. Mødelokalerne vil være udstyret med pc-skærm, flipover og whiteboard-tavler. Nogle foreninger er allerede i gang med at booke deres møder her.

Arbejdsgruppen håber, at mange vil kikke forbi søndag 7. april og høre om sygehusets forvandling til "Brandes dagligstue og borgerhus."

Det gamle sygehus åbner dørene igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce