Brandstation mangler folk

Der er brug for flere brandfolk i Nørre Snede. Brandstationen kan bruge op til fem-seks nye brandfolk. Arkivfoto

Brandstation mangler folk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nørre Snede Brandstation mangler en håndfuld brandmænd for at nå op på fuld styrke.

Nr. Snede: Brandstationen i Nørre Snede mangler brandfolk. Ifølge stationsleder Dennis Knudsen er der i øjeblikket tilknyttet 12 mand på brandstationen på Falkevej 2, men man skulle gerne nå op på 18 frivillige deltids-brandfolk for at have den optimale styrke.

- Vi er pressede i dagtimerne, da vi oplever, at nogle af virksomhederne ikke længere vil "levere" brandmænd" i arbejdstiden, så vi har brug for fem eller seks nye kolleger, fortæller Dennis Knudsen.

- Det er ikke supermænd, vi leder efter. Det er ganske almindelige mænd eller kvinder, der tør tage udfordringen op. Det kræver selvfølgelig et normalt helbred og en ren straffeattest, forklarer han.

Brandfolkene aflønnes med timehonorar når der er udrykning, samt rådighedshonorar og vagthonorar.

- Det vigtigste er, at man som deltidsbrandmand vil være med til at gøre en forskel, når ulykker sker i lokalområdet, lyder det fra stationslederen.

Opfordringen til lokale virksomheder lyder: "Vil I lade nogle medarbejdere løbe, når alarmen går? Hvis ja, så er I med til at sikre det lokale nærværende beredskab, som vil være de første på stedet, hvis der sker noget i lokalområdet".

Kontaktperson er stationsleder Dennis Knudsen, der kan træffes på mobilnummer 51 93 19 83.

55 års jubilæum

Flere af de nuværende brandmænd har været med længe, og faktisk kan fire af dem fejre tilsammen 55 års jubilæum fredag 5. april.

De fire er Keld Therkelsen, der fejrer 25 års jubilæum, samt Steen Udengaard, Benjamin Zachariassen og Karsten Bo Rasmussen, der hver især fejre 10 års jubilæum.

Der er reception på brandstationen den 5. april fra klokken 13 til 15 - dels for at fejre de fire jubilarer og dels for at sætte fokus på, at det kniber med at skaffe brandfolk til stationen.

- Kom og få en snak med ildsjælene og hør lidt om, hvad der driver dem til at smide alt, hvad de har i hænderne når alarmen lyder. Så skulle du have lyst eller kender nogen som kunne tænke sig at blive brandmand ... ja så er det med at komme til receptionen, lyder det fra Dennis Knudsen.

Han vil gerne senest 25. marts have et praj om, hvorvidt man kommer, så man kan bestille de retter portioner mad og drikke.

Brandstation mangler folk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce