441 underskrifter mod vindmølleprojekt

441 underskrifter fra protesterende indbyggere til et vindmølleprojekt bliver i morgen afleveret forud for udvalgsmøde. Arkivfoto

441 underskrifter mod vindmølleprojekt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brande: I morgen klokken 12.30 bliver 441 underskrifter fra folk, der er imod et vindmølleprojekt langs Midtjyske Motorvej, afleveret. Overdragelsen sker forud for, at teknik- og miljøudvalget i Ikast-Brande Kommune har møde.

På dagsordenen er to punkter, der vedrører vindmølleprojektet, som har været i modvind - hvert fald fra en del af de indbyggere i området, der påvirkes af opførelsen af de 10 vindmøller.

Punkterne står til endelig godkendelse, men spørger du Jan Jørgensen, som er en del af modstandsgruppen, så håber man på, at underskrifterne får en effekt.

- Jeg håber, at de papirer med alle de underskrifter er med til at visualisere, at det her er et projekt, som har modstandere - modstandere, som er villige til at give både navn og adresse for at vise deres utilfredshed.

Ingen accept

Den 30. maj blev lokalplan 1223 godkendt i Vejle Kommune, som giver tilladelse til, at fire vindmøller opføres på Vejle-siden. Her afleverede en gruppe modstandere 415 underskrifter fra folk, der protesterer mod vindmølleprojektet.

På Vejle-siden af kommunegrænsen er planen, at der skal opføres fire 135 meter høje vindmøller, mens der på Ikast-Brande-siden skal opføres seks.

Næste skridt er økonomiudvalget og byrådet. Ender projektet med at blive godkendt hele vejen igennem, vurderer Jan Jørgensen, at der vil blive klaget.

- Vi må jo gøre, hvad vi kan. Jeg tror ikke, der er nogen, der vil lade det her være og bare acceptere det. Det er jo vores ejendomme, der bliver værdiforringet og os, der skal leve med blandet andet frygten for at blive syge.

441 underskrifter mod vindmølleprojekt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce