Venstre: Vi tog ikke fejl


Venstre: Vi tog ikke fejl

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Venstre beskyldte borgmesteren for, at beslutningen om skolelukning var truffet på forhånd. Nu er lukningen afblæst, men Venstre holder fast i, at det var klappet af inden.

Horsens: Efter det blev meldt ud, at kommunens forvaltning foreslog en lukning af Horsens Byskole, afdeling Lindvigsvej, var Venstre på banen med en kritik af borgmesteren og den politiske proces, som partiet beskyldte for at være ren proforma.

"Beslutningen er taget," lød det dengang. Men selv om bøtten nu er vendt, efter børne- og uddannelsesudvalget torsdag besluttede at feje lukningen af bordet, fastholder Venstres gruppeleder, Martin Ravn, at han ikke tog fejl.

- Vi har overhovedet ikke taget fejl. Det var klappet af på forhånd, at der var et politisk flertal for beslutningen, og det klokkeklare bevis for det er, at ellers ville man aldrig nogensinde gøre sådan, som man gjorde. Man sender ikke en skolechef ud og fortæller, at skolen skal lukke, og bringer hele forvaltningen og skolechefen i forlegenhed, og der står forældre og børn - det er forrykt.

Nu er der momentum

Ud over at Martin Ravn raser over processen, er han i øvrigt glad for beslutningen om at bevare afdelingen på Lindvigsvej.

- Jeg synes, det er en glædens dag, for nu får vi chancen for at køre den her proces rigtigt. Nu ved udvalget, der er en udfordring, og den skal vi til bunds i.

På trods af hårde ord mod processen er der ros til formanden for udvalget, Lone Ørsted (S), som egentlig fra starten var positiv over for en lukning.

- Jeg er så glad for, at Lone Ørsted vælger at sige, at de ikke ønsker, at skoleområdet skal være en slagmark, men man skulle bare aldrig have snakket om skolelukning først, understreger han.

Venstre: Vi tog ikke fejl

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce