Udsigt til lørdage med tæt trafik i efterårsferien

Motorvejen ud for Horsens er en af de strækninger, hvor der forventes tæt trafik på de to lørdage i begge ender af efterårsferien. Arkivfoto

Udsigt til lørdage med tæt trafik i efterårsferien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den første lørdag er erfaringsmæssigt feriens største udrejsedag, og her forventer Vejdirektoratet øget trafik på motorvejene i vestlig retning.

Horsens: Skolernes efterårsferie står for døren, og det sender traditionelt mange danskere ud på vejene, når de skal besøge familie og venner, på udflugt eller på ferie. Af samme grund medfører efterårsferien også et øget pres på det overordnede vejnet med indbygget risiko for forlænget rejsetid for ferietrafikanterne.

Vejdirektoratet forventer, at der især vil være trængsel på vejene og forøget risiko for kø på feriens to lørdage, altså lørdag 14. oktober og lørdag 21. oktober. Den første lørdag er erfaringsmæssigt feriens største udrejsedag, og her forventer Vejdirektoratet øget trafik på motorvejene i vestlig retning, altså fra hovedstadsområdet og over mod Jylland eller ned mod grænserne.

I det hele taget vil der være trængsel på vejene fra klokken 10 til 16. Og ferietrafikken vil især kunne mærkes på blandt andet Østjyske Motorvej omkring Skanderborg og Horsens, E45 ved Kolding, samt Sønderjyske Motorvej til og fra Tyskland.

Til gengæld er der godt nyt til dem, som ikke holder efterårsferie. På hverdagene i uge 42 er der nemlig god plads på vejene og dermed kortere rejsetid i både morgen- og eftermiddagsmyldretiden. Lørdag 21. oktober er den store hjemrejsedag, og her skal trafikanterne være opmærksomme på, at der kan være kødannelser og forsinkelser på de store veje i vestlig retning fra Jylland mod hovedstaden kl. 10-16.

Udsigt til lørdage med tæt trafik i efterårsferien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce