To unge mænd fra Horsens og Vejle dræbt i ulykke på Bali

To unge mænd fra Vejle har mistet livet, efter de kørte galt i en trafikulykke på det sydlige Bali. Foto: Google Maps

To unge mænd fra Horsens og Vejle dræbt i ulykke på Bali

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Unge mænd på ferie dræbt i frontalt sammenstød med lastbil.

Lund: To unge mænd er blevet dræbt ved en færdselsulykke på Bali. De dræbte er den 21-årige Andreas Winther og hans jævnaldrende kammerat Marcus Møller Jensen. Begge de unge mænd boede i Vejle, men har rødder i henholdvis Thyregod og Lund.

Ifølge et lokalt medie på Bali blev de to danskere dræbt på stedet. Ulykken skete natten til søndag klokken 1.30 lokal tid, da de to unge mænd kom kørende på motorcykel ind i et kryds, hvor de stødte sammen med en lastbil. Lastbilen blev ført af en 28-årig lokal mand.

De pårørende er orienteret, Udenrigsministeriets Borgerservice har bekræftet dødsfaldet, men det er endnu meget sparsomt med oplysninger om ulykken.

Andreas Winther var en talentfuld ynglingespiller i Vejle Boldklub, indtil en knæskade satte ham ud af spillet i en lang periode. Han blev efterfølgende opereret, men operationen var ikke så vellykket, at han kunne fortsætte i fodbold på højt plan. Han har siden spillet seriefodbold i Give.

Den populære feriedestination er kendt for sin tætte trafik, hvilket har ført til flere trafikulykker gennem tiden.

Var på ferie sammen

De to dræbte mænd var på ferie på Bali sammen med tre andre, og de fem unge havde set frem til at nyde tre ugers ferie sammen.

På Marcus Møller Jensens arbejdsplads, Danske Banks callcenter i Aarhus, blev meddelelsen om ulykken modtaget med sorg. 22-årige Marcus Møller Jensen var ifølge avisens oplysninger forholdsvis nyansat i callcentret, og her havde han fra første færd gjort et godt indtryk.

OPDATERET KL. 12.59: Info om Marcus Møller tilføjet.

Se på kortet her, hvor ulykken fandt sted:

To unge mænd fra Horsens og Vejle dræbt i ulykke på Bali

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce