Svineri gik viralt: Reaktion på Facebook-opslag kom bag på Leif

Leif Hansen har gennem årene kæmpet mod svineri i industriområdet mellem Egebjerg og Gedved. Arkivfoto

Svineri gik viralt: Reaktion på Facebook-opslag kom bag på Leif

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Leif Hansen efterlyste på Facebook, hvem der havde smidt ni poser med affald i naturen. Han blev efterfølgende ringet op af flere landsdækkende medier.

Gedved: Gennem årene har vognmand Leif Hansen kæmpet for at få sat en stopper for de poser med affald, flasker med tis og emballage på et udenlandsk sprog, som lastbilchauffører efterlader sig på vejene i industriområdet mellem Egebjerg og Gedved.

Men aldrig har han fået så kraftig en reaktion, som da han tirsdag skrev et opslag på Gedveds Facebook-gruppe, hvor han efterlyste de ansvarlige for ni poser med affald, der var blevet smidt på Egeskovvej ved Gedved.

I affaldet fandt han nemlig en invitation til et frækt maskeradebal, og det vakte opsigt.

- Den reaktion havde jeg overhovedet ikke forventet. Pludselig blev jeg kimet ned af alle mulige medier. Jeg har været i radioen flere gange, og jeg har været i alle mulige aviser, bl.a. Ekstra Bladet og BT. Alle steder. Fredag eftermiddag skal jeg medvirke i programmet Shitstorm på P1 på Danmarks Radio, fortalte Leif Hansen fredag ved middagstid.

Pludselig blev jeg kimet ned af alle mulige medier. Jeg har været i radioen flere gange, og jeg har været i alle mulige aviser.
Leif Hansen, vognmand

Tager lussingerne

Han bor på Højvangsvej i Gedved. Egeskovvej er en sidevej til Højvangsvej, og det var i bunden af Egeskovvej, at de ni poser med affald blev fundet.

- Jeg har fået mange kommentarer på Facebook, efter at jeg lavede opslaget. Der har også været negative kommentarer. Men sådan noget må man regne med. Det har overhovedet ikke været meningen, at det skulle brede sig, som det har gjort. Formålet med oplaget har været, at affaldet blev fjernet, og at ejeren blev fundet.

- Det er ikke, fordi jeg er hævngerrig, men for at sige, at det er noget svineri. Jeg tænkte, at synderen måske er medlem af Gedvedgruppen og måske tænker: Hov, det var ikke så godt. Det har forhåbentlig givet ejermanden en lærestreg, så det ikke sker en anden gang. Måske afskrækker det andre for at gøre noget tilsvarende, sagde Leif Hansen.

Han har ikke tænkt at holde sig tilbage, hvis noget tilsvarende skulle ske en anden gang.

- Overhovedet ikke. Hvis det sker igen, vil jeg igen skrive det på Facebook. Selvfølgelig vil jeg det. Jeg tager de lussinger, det giver, sagde Leif Hansen, der glæder sig over, at synderen har meldt sig til Horsens Kommune.

Svineri gik viralt: Reaktion på Facebook-opslag kom bag på Leif

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce