Steffen Gerlach: Skal vi lave en el-scooter-klub?

Steffen Gerlach er initiativtager til en el-scooterklub, som han har fået Ældre Sagen til at hjælpe sig med at køre i stilling. Fredag 22. marts er der opstartsmøde på Ceres Centret, hvor alle interesserede er velkomne til ar høre mere. Foto: Søren E. Alwan

Steffen Gerlach: Skal vi lave en el-scooter-klub?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Steffen Gerlach, 73 år, går dårligt og er derfor afhængig af sin el-scooter. Han føler sig isoleret og savner nogen at køre sammen med. Derfor tager han nu initiativ til at danne en klub for el-scooterkørere.

Horsens: 73-årige Steffen Gerlach går dårligt og bliver mere og mere afhængig af sin el-scooter. Det er den, der giver han uafhængigheden til at komme rundt i byen, foretage indkøb og komme i Vestbyens Beboerhus, hvor han om torsdagen underviser på et fotohold.

- Men jo mere jeg bliver afhængig af el-scooteren, jo mere isoleret og ensom er jeg blevet. Jeg trænger til at få mere selskab ind i mit liv - få en bredere berøringsflade, forklarer Steffen Gerlach.

Holder møde

Derfor har han taget initiativ til, at der holdes et møde, hvor der nedsættes en arbejdsgruppe, som kan være med til at etablere en el-scooterklub i Horsens.

- Jeg fik ideen ved et tv-program, hvor en mand i Kolding ville lave en klub der. Der er jo også masser af af el-scootere i Horsens, så det ville være mærkeligt, hvis der ikke var nogle ligesom jeg - der kører på el-scooter, og som trænger til at få noget mere selskab.

- Meningen med klubben er, at man kan køre sammen af sted til et planlagt møde. F.eks. tage på besøg i Bygholm Park og måske få en fra kommunen til at komme og fortælle historien om parken. Det kan give både viden og indput og ikke mindst fremme det sociale. Måske kan man endda få nye bekendskaber og venner, siger Steffen Gerlach.

Steffen Gerlach har allieret sig med Ældre Sagen, der har lovet at hjælpe ham med råd og vejledning til at få dannet i første omgang en arbejdsgruppe, dernæst en decideret forening.

Mødet holdes fredag 22. marts kl. 10-12 på Ceres Centret, hvor alle interesseredet er velkomne til at høre mere - og selv komme med gode forslag.

Steffen Gerlach: Skal vi lave en el-scooter-klub?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce