Stærk julekoncert på Det Ny Teater

Jesper Lundgaard fejrer 10 års jule-jubilæum i år. Oplev ham med gæstesolist Lene Siel på Horsens Ny Teater. PR-foto

Stærk julekoncert på Det Ny Teater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jesper Lundgaard og Lene Siel sørger for julestemningen, når de giver koncert 4. december.

Horsens: Julen er noget ganske særligt, og en koncert med masser af stemningsfulde sange og salmer er med til at skrue op for julehumøret. Tirsdag 4. december kan man på Horsens Ny Teater opleve en julekoncert med Jesper Lundgaard og Lene Siel.

- Der kommer helt sikkert nogle sange, man kan synge med på. Men der bliver også nogle overraskelser, siger Jesper Lundgaard i en pressemeddelelse og slår fast, at én personlig julefavorit også i år er med på repertoiret:

- Vi synger altid "Dejlig er jorden". Det er en af den slags julesalmer, der reelt kan synges hele året, og for mig hører den simpelthen med til mine julekoncerter, siger Jesper Lundgaard.

Lene Siel, der er med på landevejen, har optrådt mange gange sammen med Lundgaard, både til julekoncerter, men også til hans andre koncerter i årenes løb. Hun har været en del af den danske musikscene i over 25 år og optrådt med navne som Paul Potts og Johnny Logan.

- Jeg elsker jul, og musikalsk ligger den godt til mig. Julen taler til vores klareste følelser, man må gerne trille en lille tåre - og samtidig er julen både sjov og højtidelig. Samtidig kan vi frit boltre os i masser af genrer, lige fra rock over gospel til salmer, fordi der er så mange skønne sange at vælge imellem, siger hun.

Det er ikke kun for gæsterne, at julestemningen bliver hjulpet på vej med koncerterne. Også Jesper Lundgaard selv siger, at hans julekoncerter efterhånden er blevet vanskelige at undvære.

Stærk julekoncert på Det Ny Teater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce