Så er de første meldt til årets Beringsstafet

Beringsstafetten har som regel været begunstiget af godt løbevej i parken med et par våde undtagelser. Her ses en af sidste års løbere med depechen i hånden. Arkivfoto Michael Svenningsen

Så er de første meldt til årets Beringsstafet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De første 70 deltagere har meldt sig til Berinsgstafetten, som afvikles i Bygholm Park tirsdag 28. august.

Horsens: Så er der åbent for tilmelding til årets Beringsstafet, som afvikles i Bygholm Park tirsdag 28. august.

De første 70 deltagere har sikret sig en plads til begivenheden, som arrangeres af Horsens Orienteringsklub og Atlética Horsens.

Og det er efter samme opskrift som tidligere, at stafetten afvikles i den smukke park. Her kan man melde sig med et hold med fem deltagere, som hver løber 2,7 km i stafetten, eller man kan deltage på et walk-hold, som tæller fem deltagere, der går fem km i Åbjergskoven.

Der er hold kun for kvinder eller mænd, og der er hold med begge køn. Og inden stafetten skydes i gang kl. 18.30, er der et løb for børn.

Alle kan være med

Sidste år var der 630 tilmeldte hold - altså 3150 tilmeldte deltagere - i stafetten, som også kalder sig Horsens' største motionsevent. Her kan trænede løbere, motionister og helt utrænede deltage side om side.

Og det gør de.

Stafetten er samlingspunkt for mange firmaer, familie- og vennehold, som bruger nogle timer om aftenen på lidt motion, intern konkurrence og nogle hyggelige timer i hinandens selskab, hvor der også er tid til at spise den mad, som alle deltagere får. Eller den mad, som nogle laver på grillen.

Der er indlagt en 100 meter spurt på Peblingestien. Alle på holdet får en samlet tid samt individuelle tider på både spurt og distance.

Så er de første meldt til årets Beringsstafet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce