Pretty Maids vender tilbage til Horsens Ny Teater

Pretty Maids på scenen i Forum Horsens. Forrest guitarist Kenneth Hansen, som sammen med forsanger Paul Christensen grundlagde bandet tilbage i 80'erne; bag ham guitarist og keyboardspiller Chris Laney. Arkivfoto: Frederikke Brandt

Pretty Maids vender tilbage til Horsens Ny Teater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sidste års jule-rock i Forum Horsens blev en enlig svale - fredag 14. december er alt tilbage i de årelange traditioner.

Horsens: Ingen jul uden en omgang rock fra Pretty Maids - og næste gang bliver det igen på Horsens Ny Teater.

Det er den glade melding fra det lokale kulturhus, som har sat fredag 14. december af til genhøret med det horsensianske band.

Sidste år "lånte" Horsens & Friends det populære orkester og koblede det med D-A-D til en rockende dobbeltdækker i Forum Horsens. På mange måder - og trods problemer med lyden - en succesfuld aften, men de inkarnerede fans savnede alligevel den mere intime stemning på Horsens Ny Teater.

Det er her, traditionen med julerock er bygget op over en lang række år, og der vil næppe lyde de store indvendiger mod, at spillestedet igen tager over.

Billetsalget er sat i gang.

Ronnie er på benene igen

Her og nu er Pretty Maids, som blev grundlagt i Horsens tilbage i de tidlige 80'ere, ved at tage fat på sommerens festival-opgaver.

Tidligere på foråret måtte bandet aflyse de tre sidste koncerter på en længere turné, fordi forsanger Ronnie Atkins alias Paul Christensen blev syg og røg på sygehuset i Schweiz.

Han er nu igen kommet til hægterne, og der arbejdes med at finde datoer for erstatnings-koncerter. Og mere end det, for planen var, at der ved en af koncerterne - i Zlin i Tjekkiet - skulle optages et livealbum. Så også her venter en udfordring i efteråret.

De danske fans, som vil møde sommeren sammen med Pretty Maids, må til Varde og Varde Open Air; her har bandet lørdag 28. juli det i skrivende stund eneste danske festival-job.

Pretty Maids vender tilbage til Horsens Ny Teater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce