Pretty Maids fylder december med 12 koncerter

Sidste år blev december-traditionen med Pretty Maids på Horsens Ny Teater brudt, og bandet spillede i stedet sammen med D-A-D i Forum Horsens. Nu er alt tilbage ved det gamle og velkendte med en koncert på Horsens Ny Teater, der bliver den 11. i rækken. Arkivfoto: Frederikke Brandt

Pretty Maids fylder december med 12 koncerter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rundt i en stor del af Europa for at spille jule-koncerter. Horsens Ny Teater får igen besøg fredag 14. december.

Horsens: Engang handlede december for Pretty Maids om to koncerter: Horsens Ny Teater og Amager Bio i København.

Med den succes, heavybandet med de lokale rødder i disse år oplever, har det ændret sig markant, og lige nu er de kønne møer i gang med en juleturné, der sender dem rundt til 12 koncerter i en stor del af Europa (se faktaboksen).

Hvilket dog ikke betyder, at Horsens er glemt; her går det igen løs fredag 14. december på Horsens Ny Teater.

Endnu har det lokale kulturhus billetter, men går alt, som det plejer, ender det med en udsolgt eller meget tæt på udsolgt aften.

Ligesom der var udsolgt forleden i Göteborg - og vil være det i tyske Karlsruhe og ved den første af de to koncerter i Amager Bio.

Pretty Maids' juleturné
 • 7. december: Göteborg, Sverige
 • 8. december: Stockholm, Sverige
 • 14. december: Horsens
 • 15. december: Knock Out Festival, Karlsruhe, Tyskland
 • 16. december: Pratteln, Schweiz
 • 18. december: Budapest, Ungarn
 • 19. december: Bratislava, Slovakiet
 • 20. december: Zlin, Tjekkiet
 • 27. december: Helsingborg, Sverige
 • 28. december: Rønne
 • 29. og 30. december: Amager Bio, København

I stedet for aflyste koncerter

Bag tre af koncerterne - Pratteln, Bratislava og Zlin - gemmer sig mindre behagelige minder fra foråret. På Pretty Maids turné i marts måtte disse koncerter aflyses, fordi forsanger Ronnie Atkins alias vejlensiske Paul Christensen røg på hospitalet i Schweiz efter et fald, der resulterede i en hjernerystelse.

Forsangeren var forholdsvis hurtigt på benene igen, og bandet meldte ud, at de tre koncerter ville blive gennemført senere - et løfte, som nu indfries.

Ind imellem disse tre koncerter og tre i Danmark - Rønne på Bornholm har meldt sig på banen - ligger bl.a. Knock Out Festival i Karlsruhe, hvor Pretty Maids bl.a. deler scene med Helloween, et af Tysklands største heavybands.

Tainted Lady varmer op

På Horsens Ny Teater skal Tainted Lady varme op.

Dén opgave har Kolding-bandet prøvet et par gange før, så det lokale publikum ved, hvad der venter: hårdtslående rock med inspiration fra navne som Deep Purple, Skid Row og Aerosmith.

Grunden til Tainted Lady blev lagt et årti tilbage. Debutalbummet "How The Mighty Have Fallen" har været ude længe, og i øjeblikket arbejder bandet med efterfølgeren, som - om alt går vel - udkommer i 2019.

Hvormed også er sagt, at fredag aften på Horsens Ny Teater vil være en oplagt anledning til at præsentere noget af det nye materiale.

Pretty Maids fylder december med 12 koncerter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce