Politiet efter dødsvold: Lunden er ikke et farligt sted

Der var tilsyneladende masser af mennesker til stede i Lunden, da en 22-årig mand fra Horsens lørdag aften blev overfaldet. Men ingen af vidnerne til overfaldet har endnu kunnet hjælpe politiet til at anholde gerningsmændene til overfaldet, der endte med at koste den 22-årige livet. Foto: Camilla Boesen

Politiet efter dødsvold: Lunden er ikke et farligt sted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Intet tyder på, at det var et tilfældigt møde, der fandt sted, da en 22-årig mand lørdag aften blev overfaldet i Lunden. Overfaldet kostede ham livet.

Horsens: Selvom en 22-årig mand lørdag blev overfaldet og udsat for meget grov vold, der endte med at koste ham livet, i Lunden i Horsens, så skal horsensianerne ikke være bekymrede for at opholde sig i midtbyens grønne åndehul.

- Lunden er absolut ikke et farligt sted at opholde sig. Sådan ser vi slet ikke på det. Vores efterforskning peger på, at der ikke var tale om et tilfældigt overfald, da den 22-årige blev udsat for vold. Noget tyder på, at de tre - ofret og de to gerningsmænd - vidste, hvem hinanden var, siger vicepolitiinspektør Lars Peter Madsen fra Sydøstjyllands Politi.

Han oplyser desuden, at politiet arbejder videre mod at finde gerningsmændene til det voldsomme overfald, hvor den 22-årige bl.a. blev sparket i hovedet. Han blev kørt på sygehuset, hvor han døde natten til tirsdag.

- Vi har fået mange henvendelser og tip fra folk, der var til stede i Lunden. Nogle af dem har set overfaldet, andre har set andre ting i Lunden. Vi har afhørt en del af dem, og vi skal have afhørt flere i løbet af dagen, siger Lars Peter Madsen.

Flere tip tirsdag

Også efter det tirsdag morgen kom frem, at den 22-årige, der var fra Horsens, ikke overlevede de kvæstelser, han fik ved overfaldet lørdag aften, har flere henvendt sig til politiet.

- Flere har kontaktet os i løbet af i dag. Dem skal vi nu have talt mere med, siger Lars Peter Madsen.

Ifølge politiet har vidner fortalt, at der var rigtig mange mennesker til stede i Lunden, da overfaldet fandt sted lørdag aften omkring kl. 18.40.

- Vi vil stadig meget gerne opfordre alle dem, der var i Lunden, til at henvende sig til os, siger Lars Peter Madsen.

Ingen mistænkte

Vicepolitiinspektøren fortæller, at politiet har fået en del tip også om eventuelle gerningsmænd til overfaldet.

- Men vi har ikke fået tip, der er så konkrete, at vi har talt med mistænkte endnu, siger han.

Lars Peter Madsen ønsker ikke at udtale sig om, hvorvidt motivet til overfaldet skal findes i et kriminelt forhold, eller på hvilken måde politiet mener, parterne kendte hinanden.

Hvis du har tip i sagen, kan politiet kontaktes på tlf. 114.

Politiet efter dødsvold: Lunden er ikke et farligt sted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce