Pølsemand: Jeg er glad, men jeg er også bekymret

Flertallet er sikret for borgmester Peter Sørensens (S) kompromisforslag, der sikrer Tung Nguyen muligheden for at byde, når stadepladsen på Torvet kommer i udbud. Den mulighed vil han benytte sig af, siger han. Arkivfoto: Morten Pape

Pølsemand: Jeg er glad, men jeg er også bekymret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tung Nguyen, der driver pølsepavillonen på Torvet, glæder sig over, at han nu får lov til at være med i et udbud om den kommende stadeplads på Torvet. Han har dog stadig en masse ubesvarede spørgsmål.

Horsens: - Der har været mange kunder i dag for at se mit glade ansigt. Jeg er glad, men jeg er også stadig en bekymret mand.

Der er stadig en masse ubesvarede spørgsmål, men pølsemanden på Torvet, Tung Nguyen, tør nu igen håbe på, at hans pølsepavillon kan få lov til at blive på Torvet.

Tung Nguyens lejekontrakt med kommunen blev ikke forlænget, da det kom frem, at der i forbindelse med renoveringen af Søndergade og Torvet skulle etableres en ny madbod på Torvet.

Indtil tirsdag, hvor borgmester Peter Sørensen (S) personligt greb ind i sagen, har det været planen, at pølsepavillonen skulle vige pladsen for en arkitekttegnet madbod. Kompromisforslaget fra borgmesteren, der behandles på byrådsmødet mandag, giver imidlertid Tung Nguyen mulighed for at byde ind med sin pølsepavillon, når stadepladsen kommer i udbud.

- Jeg byder selvfølgelig, men der er stadig mange ting, jeg endnu ikke har overblik over. Hvordan skal pavillonen se ud, før den kan godkendes, og hvad med flytningen til en ny stadeplads? Hvad koster det?, spørger han.

Derudover kan Tung Ngyen i forbindelse med indgåelsen af en ny lejekontrakt forvente, at han skal betale en del mere for lejen af stadepladsen på Torvet.

- Det er jeg indforstået med, siger han.

- Er du overrasket over, hvordan sagen har udviklet sig?

- Ja, det er jeg. Jeg har tidligere sagt til Folkebladet, at jeg nu mente, at slaget var tabt, og jeg havde ikke regnet med, at kommunen ville give sig. Jeg tror, at det handler om det pres, der er kommet fra befolkningen og medierne. Og så er 800.000 kroner jo også mange penge at bruge på en ny madbod i en tid, hvor vi skal spare på pengene, siger Tung Nguyen.

Jeg byder selvfølgelig, men der er stadig mange ting, jeg endnu ikke har overblik over.
Tung Nguyen, indehaver af pølsepavillonen på Torvet

Pølsemand: Jeg er glad, men jeg er også bekymret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce