Plejehjem inviterer indenfor i kampen for flere ansatte

I Horsens Kommune barsler man med flere initiativer, der skal være med til at sikre personale i ældreplejen i takt med, at der bliver flere og flere ældre. Arkivfoto

Plejehjem inviterer indenfor i kampen for flere ansatte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Plejecentret Præsthøjgården inviterer til job- og uddannelsesmesse for at fortælle om mulighederne i hjemmeplejen og plejeboliger.

Horsens: Det nyeste skud på stammen i kampen for at sikre arbejdskraft til ældreområdet er en job- og uddannelsesmesse på plejecentret Præsthøjgården.

- Der bliver flere og flere ældre, og vi står over for store udfordringer med at skaffe personale i fremtiden. Det kan vi allerede mærke nu, fortæller Grethe Therkelsen, der er funktionsleder i Horsens Kommune med ansvar for kommunens plejeboliger.

Og hun vil rigtig gerne vise mulighederne på plejehjemmene frem.

- Vi synes, vi har noget fantastisk at tilbyde. Et fag og en arbejdsplads, der handler om at skabe glæde og livskvalitet. Vi vil gerne vise, hvem vi er, hvad vi står for, og hvad vi kan tilbyde.

Et nyt tiltag

Og det gør området så onsdag 20. marts klokken 11-14.

Her kan man møde ansatte på plejecentret - både udlærte og elever. Der vil også være fagfolk fra social- og sundhedsskolen og fra jobcentret, som messen er lavet i samarbejde med.

- I stedet for at høre om mulighederne på området på jobcentret inviterer vi interesserede ud på plejecentret, hvor man kan snakke med medarbejdere. Samtidig ser kommunens jobkonsulenter stedet og bliver også klædt bedre på til at fortælle om området og mulighederne, siger Grethe Therkelsen.

Hun er spændt på dagen.

- Tidligere har vi haft folk i praktik og lignende, men det er første gang, vi prøver det her.

Alle er velkomne til at deltage på dagen, hvor man også har mulighed for at skrive sig op til afløser- og feriejob. Efter en fælles introduktion kan man besøge forskellige stande.

Præsthøjgården ligger på adressen Ternevej 66 i Horsens.

Plejehjem inviterer indenfor i kampen for flere ansatte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce