Odinsgaards direktør: Det er vigtigt at huske, hvem vi bygger til

Omkring 100 håndværkere, entreprenører, bygherrerepræsentanter og andre interesserede var i dag samlet til rejsegilde på Odinsgaards storstilede byggeri af 157 almene boliger på Strandpromenaden. Foto: Dorthea Dittmer

Odinsgaards direktør: Det er vigtigt at huske, hvem vi bygger til

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mandag klokken 14 samledes omkring 100 håndværkere, entreprenører, bygherre og andre involverede til rejsegilde på Odinsgaards 157 nye almene boliger på Strandpromenaden på Nordhavnen.

Horsens: Til de skingre toner af en vinkelsliber blev Odinsgaards storstilede projekt på Strandpromenaden på Nordhavnen, med hele 157 almene boliger og en dagligvarebutik, i dag fejret til rejsegilde.

Det er kun cirka et halvt år siden, første spadestik til det enorme byggeri blev taget, men allerede nu har det taget form og glider planmæssigt fremad - til stor glæde for bygherren, boligforeningen Odinsgaard.

- Jeg synes, det er et fremragende projekt. Vi er stolte over at være nået så langt. Det har været et kæmpearbejde, og nu er vi tæt på målet, lød det fra direktør, Michael Meldgaard.

Byggeriet af de 157 lejligheder skrider planmæssigt frem, og de første 90 lejligheder forventes indflytningsklar til næste sommer. Foto: Dorthea Dittmer
Byggeriet af de 157 lejligheder skrider planmæssigt frem, og de første 90 lejligheder forventes indflytningsklar til næste sommer. Foto: Dorthea Dittmer

Færdigt om et år

19.000 boligkvadratmeter og 20.000 vægkvadratmeter fordelt på 157 lejligheder samt en dagligvarebutik skal inden for det næste års tid stå færdige til indflytning. Og ifølge Michael Meldgaard, går det hele efter planen.

- Nu skal man jo passe på med at sætte dato på, for der kan ske så meget, men som det ser ud nu, står de første 90 boliger klar inden sommeren næste år, og i løbet af efteråret bliver de sidste boliger klar.

De 157 boliger, som kommer til at få en enestående beliggenhed på Strandpromenaden både tæt på vand og bymidte, har allerede tiltrukket sig en del opmærksomhed fra interesserede potentielle lejere.

- Vi er ikke kommet dertil, hvor vi har en venteliste. Men mange er interesserede. Vi ved dog først rigtigt hvor mange, den dag vi begynder at skrive kontrakter. Så man kan stadig nå at melde sig ind, lejlighederne er slet ikke umulige at få fingrene i, lover Michael Meldgaard.

Traditionen tro var der både pøler og kolde øl samt taler og tre gange hurra for håndværkerne til dagens rejsegilde på Nordhavnen.  Foto: Dorthea Dittmer
Traditionen tro var der både pøler og kolde øl samt taler og tre gange hurra for håndværkerne til dagens rejsegilde på Nordhavnen. Foto: Dorthea Dittmer

Priser for alle

Lejlighederne kommer til at være fra 68 til 115 kvadratmeter til en husleje fra 5100 kroner og op efter. Og hvis man er nysgerrig på, hvordan de kommer til at se ud, er der snart syn for sagn.

- Vi forventer at få tegninger af de enkelte lejligheder på vores hjemmeside inden for en måned, lyder det fra direktøren, som på trods af den attraktive beliggenhed lover, at priserne ikke tager en himmelflugt, og at der bliver plads til alle.

- Jeg tror, det bliver alle generationer, som kommer til at bo her. Fra unge til ældre. Selvfølgelig vil der være nogle, som har solgt parcelhuset og fået nok af haven, men der vil også være unge og børnefamilier.

Med et byggeri så tæt på vandet vil der være klare fordele for dem, som kommer til at bo øverst, men det kan også få en positiv effekt på de nederste lejligheder.

- Priserne kommer til at stige lidt per etage, så de øverste er de dyreste, men det giver også mulighed for at lave lavere priser på de nederste etager. Vi vil prøve at differentiere etagerne, så det bliver muligt for alle at bo her. Det skal ikke være dyrere end på Sønderbro, siger Michael Meldgaard og tilføjer:

- Vi skal jo ikke tjene på det, og det er vigtigt at huske, hvem vi bygger til.

Byggeriet bliver fem-syv etager højt og rummer to-, tre-, og fireværelseslejligheder. Det koster i alt 289 millioner kroner at opføre.

Odinsgaards direktør: Det er vigtigt at huske, hvem vi bygger til

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce