Ny madmor har overtaget streetfood ved Vestvejen

Det nye skilt er allerede kommet op og lover fristelser ved Vestvejen. Det bliver dog først fra 28. marts. Privatfoto

Ny madmor har overtaget streetfood ved Vestvejen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Diana's Lækkerier frister de sultne fra torsdag 28. marts.

Horsens: Navnet skifter, og det gør retterne også, når Diana Overgaard torsdag 28. marts åbner Diana's Lækkerier på Orionvej 6 ved Vestvejen.

Det er kun halvanden måned siden, kromand Visti Ernstsen måtte dreje nøglen om i Vestvejen Streetfood efter et mindre vellykket eventyr, men den nye indehaver er klar til at putte nye boller på suppen.

- Der bliver gode, danske retter. Boller i karry, tarteletter med høns i asparges, forloren hare, flæskesteg og meget mere. Jeg går meget op i at sætte et personligt præg på det, og jeg er ikke bange for at krydre maden. Det skal smage af noget. Og så går jeg meget op i gode råvarer, fortæller Diana Overgaard, der også vil forkæle dem, der bare er til en pølse eller en burger.

- Det laver vi selvfølgelig også, lover hun.

Åbningsreception fra 14 til 17

Den 41-årige restauratør er uddannet i kantinen på Jyllands-Posten og drev i nogle år et lille brødudsalg på Aarhus Rutebilstation. Hun har også været restaurantchef i Sunset Boulevard i Horsens.

Hun vil bage en del af brødet selv i sin nye forretning på Vestvejen. Der bliver fra morgenen både rundstykker, basser og gratis kaffe, og der kreeres madpakker med smørrebrød, salater eller sandwich til de frokostsultne.

Hun åbner lugerne på hverdage kl. 6 og i weekenden kl. 8. Der lukkes kl. 20 alle ugens syv dage.

En nyhed er, at drive-innen åbnes - det var den ikke før, da det hed Vestvejen Streetfood. På sigt vil hun også arbejde med catering og frokostordninger til firmaer.

Diana's Lækkerier byder på åbningsdagen på en lille reception fra kl. 14 til 17.

Ny madmor har overtaget streetfood ved Vestvejen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce