Ny butik til genbrugs-glade horsensianere

Snart kan man shoppe endnu mere genbrug i Horsens. Arkivfoto

Ny butik til genbrugs-glade horsensianere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nødhjælpsorganisation åbnede sin første forretning for to år siden - nu følger nummer to på Høegh Guldbergs Gade.

Horsens: Genbrugsguldet glimter i Horsens. I hvert fald er der så fin bundlinje i at drive genbrugsbutik lokalt, at Røde Kors nu åbner sin anden forretning i byen.

Det er kun to år siden, Røde Kors åbnede butik på Sundtorvet, og det er gået så godt, at der ifølge nødhjælpsorganisationen længe har været ønske om endnu en lokation, hvor der ud over de almindelige småvarer i genbrugsbutikker kan sælges møbler.

Det ny sted er nu fundet på Høegh Guldbergs Gade 1, hvor Røde Kors åbner den 26. september.

- Beliggenheden er central, der er gode tilkørselsforhold, og der er gratis parkering lige uden for døren, skriver Røde Kors, som lokalt bruger sit overskud på hjælpearbejde til bl.a. ensomme, studerende mødre og Besøgstjenesten, i en pressemeddelelse.

Brug for flere frivillige

Satsningen på flere butikker i Horsens betyder også, at der bliver brug for flere af de frivillige, der skal holde Røde Kors-butikkerne i Horsens i gang.

Håbet er, at flere vil melde sig på informationsmøder om den ny butik. Første møde finder sted den 13. september kl. 14 og kl. 19, mens andet møde er henlagt til den 17. september kl. 14 og kl. 19, alle gange på Høegh Guldbergs Gade 1.

- Det er en meget energisk arbejdsgruppe bestående af flere frivillige, der over et længere stykke tid har arbejdet på at få det til at lykkes. Alle ser derfor meget frem til åbningen af butikken, lyder det fra Røde Kors.

Ny butik til genbrugs-glade horsensianere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce