Nu indtager de første patienter nyt hospitalsbyggeri

10.000 kvadratmeter nyt sygehusbyggeri ved sygehuset i Horsens er fra tirsdag 19. februar klar til at tage imod patienter. Pressefoto

Nu indtager de første patienter nyt hospitalsbyggeri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fem afdelinger er klar til at flytte ind i Nye Nord, som breder sig over et areal på 10.000 kvadratmeter.

Horsens: Det nye sygehusbyggeri i Horsens "Nye Nord" er nu klar til at tage imod sin første patient.

Det bliver kirurgisk sengeafsnit, der er den første afdeling på det nye sygehus, der tager imod patienter. Det sker tirsdag.

Herefter flytter yderligere fem afsnit ind i det 10.000 kvadratmeter store sygehusbyggeri et ad gangen, og i løbet af foråret vil Nye Nord være i fuld drift med nye operationsstuer, intensivafdeling, opvågning, klinikker og sengestuer.

- Med Nye Nord kan vi tilbyde patienter, pårørende og personale nye og mere tidssvarende rammer med bl.a. enestuer og gode ergonomiske forhold. Samtidig er vi godt på vej til at sikre Horsens store nok rammer til også i fremtiden at kunne rumme alle patienter på den bedst mulige måde, siger regionsrådsformand Anders Kühnau (S) i en pressemeddelelse.

Efter planen vil de første operationer blive gennemført i det nye sygehusbyggeri i marts. Allerede i januar bestod de nye operationsstuer de nødvendige test og mikrobiologiske målinger.

Nye Nord er det første af en række bygge- og moderniseringsprojekter, som er planlagt på det lokale sygehus frem mod 2025.

- Og det er en stor milepæl på vejen hen mod et tidssvarende akuthospital med alle moderne faciliteter til udredning og behandling af akutte og planlagte patienter, siger hospitalsdirektør Lisbeth Holsteen Jessen i en pressemeddelelse.

Nybyggeriet på sygehuset i Horsens blev godkendt af regionsrådet i 2015, og første spadestik blev taget i september 2016.

Disse afdelinger flytter på Nye Nord
Tirsdag 19. februar: Kirurgisk Sengeafsnit.Torsdag og fredag 21-22. februar: Sengeafsnit for Kvindesygdomme og Klinik for Kvindesygdomme.

Tirsdag 12. marts: Intensiv og opvågning.

Tirsdag 19. marts: Operationsgangen.

Der skiltes til de nye afdelinger på sygehuset.

Nu indtager de første patienter nyt hospitalsbyggeri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce