Nu har du chancen for at pege på Årets Bojsen 2019

Hvem gør noget godt for vores allesammens klima? Årets Bojsen 2019 stiller i år skarpt på klimaet. Kom med dit bud på en værdig modtager af en af de tre priser senest mandag 18. marts kl. 8.

Nu har du chancen for at pege på Årets Bojsen 2019

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Horsens Folkeblad sætter fokus på klimaet, når Bojsen-priserne deles ud for 15. gang. Nederst i artiklen kan du komme med dit bud på, hvem der skal have en pris.

Horsens: Horsens Folkeblads Fond uddeler i år prisen "Årets Bojsen" for 15. gang. Som noget nyt er det med fokus på modtagere, der har gjort en ekstraordinær indsats for klimaet.

Vinderen af den store Bojsen-pris modtager en bronzeskulptur og en radering af kunstneren Christian Lemmerz. Motivet er en hyæne, der bærer et barn i en stofslynge.

De to mindre Bojsen-priser får hver raderingen af Christian Lemmerz og et beløb på 10.000 kroner.

Hvem fortjener titlen her i 2019? Hvem fra Horsens, Hedensted eller Odder kommuner skal hædres for at have gjort en særlig indsats for klimaet og for at arbejde for, at ikke bare vi, men også vores børn og de næste generationer kan leve i bedre balance med naturen?

Horsens Folkeblads Fond vil gerne være med til at hylde lokale, klimavenlige ildsjæle, der gør en forskel i hverdagen. Det kan være lige fra eleven, der har fået resten af skolen med på en god idé, ingeniøren, der har opfundet ny og energibesparende teknologi, virksomheden, der går forrest i den grønne omstilling, til den offentlige institution, der har fundet nye klimavenlige måder at klare den daglige drift på. Eller noget helt femte.

Der vil blandt de indsendte forslag blive trukket lod om tre klimavenlige købmandskurve á 500 kr.

Selve priserne uddeles til en reception hos Horsens Folkeblad, Bojsens Gård, fredag 5. april.

Nu har du chancen for at pege på Årets Bojsen 2019

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce