Nervøse naboer: Det sagde de ved gymnasie-møde


Nervøse naboer: Det sagde de ved gymnasie-møde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En lang række naboer fik taletid, da Horsens Statsskole inviterede til dialog- og informationsmøde.

Horsens: Såvel spørgelysten som behovet for at ytre en holdning var til stede, da cirka 70 naboer til Horsens Statsskole torsdag aften deltog i dialog- og informationsmøde på skolen.

Her var sammenlægningen mellem Horsens Statsskole og Horsens Gymnasium på programmet.

Efter indlæg fra rektor Flemming Steen Jensen, bestyrelsesformand Ulrik Kragh og forretningsområdechef Lene Neerup Melchiorsen fra arkitektfirmaet Arkitema fik de fremmødte mulighed for at ytre sig.

Det førte blandt andet til følgende indlæg:

Gert Fredsbo
Cirka 70 naboer mødte op til dialog- og informationsmøde i Horsens Statsskoles aula torsdag aften. Foto: Morten Pape

Det er uheldigt, der ikke er nogen fra kommunen med i dag, for det er infrastrukturen, der optager mange mennesker. Der må da være gjort nogle tanker om, hvordan man vil løse de trafikale udfordringer, inden man sagde ja til fusionen.

Jens Madsen

Jeg kan forstå, at elever og lærere er blevet inddraget i byggemøder. Hvorfor ikke også invitere skolens naboer til at komme med input. For det er da ærgerligt, hvis kommunikationen skal foregå gennem avisen.

Eva Thomasen

Når de to skoler bliver lagt sammen, bliver der dobbelt så mange biler, der skal til og fra skolen. Jeg håber, I har gjort jer nogle tanker om det.

Ib Schmidt-Sørensen

Jeg tror, vi kan løse hele parkeringsproblemet, hvis vi vælger at rykke gymnasiet ned på slagterigrunden.

Henrik Christensen

Jeg havde forventet at få mere info om byggeriet i dag. Jeg frygter, at I bygger en gul murstenskasse på seks gange seks meter ligesom sidst i udvidede. Og jeg håber, I vil skrue pæle i jorden i stedet for at banke dem i.

Louise Reuss

Der har været meget bashing mod kommunen i dag. Min mand sidder i byrådet, og jeg kan berolige folk med, at kommunen er helt klar over, at der er nogle trafikale udfordringer, der skal løses. Der skal nok komme en løsning.

Nervøse naboer: Det sagde de ved gymnasie-møde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce