Musikcocktail i Egebjerg: Jazz blandet med sigøjnermusik

Papa Kotji spiller sigøjnerjazz og luftguitar for både børn og voksne i Egebjerg-Hansted Forsamlingshus søndag 17. marts kl. 14. Foto: Michael Ulfeldt

Musikcocktail i Egebjerg: Jazz blandet med sigøjnermusik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Familiekoncert med sigøjnerjazz og luftguitar for både børn og voksne i Egebjerg-Hansted Forsamlingshus

Egebjerg: Kan man virkelig spille så hurtigt på guitar, at der springer gnister. Og kan man køre så hurtigt i hestevogn, at den brænder? Hvis man skal tro på historien om den omrejsende musikant Django Reinhardt, så kan det sagtens lade sig gøre.

Sigøjnerjazztrioen Papa Kotji fortolker historien om den geniale og stilskabende mesterguitarist Django, mens de spiller for fuld skrue på guitar og kæmpebalalajka.

Guitaristen Django Reinhardt skabte sin musik fra 1920'erne og frem til hans død i 1953. I 1928 blev han såret i en brand og mistede en del af førligheden i venstre hånd, og lægerne mente ikke, at Django ville kunne komme til at spille musik igen, men han lærte at spille igen, selv om han stort set måtte nøjes med at bruge to fingre på venstre hånd til at spille med.

Django udviklede sin egen stilart på guitar, Jazz Manouche. Hans musik blandede jazz med sigøjnermusik, og han blev en inspiration for mange guitarister. Blandt andre så forskellige musikere som Jimi Hendrix, B.B. King, Les Paul og George Benson, har nævnt Django Reinhardt som et af deres helt store forbilleder.

Papa Kotji er en stærkt sammentømret trio, der har turneret med deres koncertfortælling om Django i 6 år i Sverige og Danmark. Andreas Ugorskij og Jacob Kolkur deles om rytme- og lead tjansen på guitaren, mens Jesper Lund Jakobsen spiller på en bas balalajka.

Familiekoncerten med Papa Kotji i Egebjerg-Hansted Forsamlingshus søndag 17. marts kl. 14.

Musikcocktail i Egebjerg: Jazz blandet med sigøjnermusik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce