Marcus lukker: Efter 21 år i Horsens stopper eventyret nu

Modebutikken for det yngre segment af herrer åbnede i 1998 i Bytorv Horsens - dengang hed det City 1. I 2014 flyttede butikken til Søndergade 23. Foto: Jørgen Hasseriis

Marcus lukker: Efter 21 år i Horsens stopper eventyret nu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ophørsudsalg begynder torsdag - Marcus fortsætter med andet koncept, hvis butikslokale ikke lejes ud til anden side.

Horsens: Marcus har snart solgt sit sidste modetøj i Horsens. På torsdag tager forretningen hul på et ophørsudsalg, der slutter en 21 år lang æra i Horsens.

Det fortæller medindehaver Jørgen Wisborg, der sammen med Preben Clemens driver ni jyske Marcus-butikker.

- Vi har valgt at lukke ned som Marcus-butik. Det har været svært for os i Horsens, så nu prøver vi at ryste posen og se, hvad der sker.

- Vi har lejemålet frem til 2021, og bliver butikslokalet ikke lejet ud, fortsætter vi driften. Blot med andre tøjvarer end Marcus-konceptet, siger Jørgen Wisborg.

- Vi arbejder videre med et andet koncept, hvor man ikke binder sig til for mange indkøb på længere sigt. Det er vigtigt for os at kunne lave et hurtigt exit, hvis det lykkes at leje lokalerne ud, forklarer han.

Kigger sig om

Modebutikken for det yngre segment af herrer åbnede i 1998 i Bytorv Horsens - dengang hed det City 1. I 2014 flyttede butikken til Søndergade 23.

Marcus er kendt for at designe og producere sine egne kollektioner - heriblandt mærker som Gnious, Marcus, Vito og Guys & Soul, men har også kendte mærker som Superdry, Just Junkies og Kronstadt.

Den 330 kvadratmeter store butik med førstesal og kælder er sat til udleje, og prisen er lidt over en halv million kroner om året. Det er den tidligere indehaver og stifter af Corfitz, Thomas Fog, der ejer bygningen.

Hvis det lykkes at få butikken udlejet til anden side, kan det godt være, at Marcus-ejerne vælger at blive i byen:

- Så er det en ny situation, og så vil vi kigge på byen med nye øjne og se, hvad der er af muligheder. Vi har et velfungerende markedskoncept, så jeg kan ikke se, hvorfor vi ikke skulle blive. Horsens er normalt en god handelsby, siger Jørgen Wisborg.

Butikken er lukket mandag, tirsdag og onsdag op til ophørsudsalget torsdag. Det begynder kl. 10.

Marcus lukker: Efter 21 år i Horsens stopper eventyret nu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce