Lukning af vej er udskudt lidt endnu

Borgerne i Vrønding og Lund må vente på svar lidt endnu, om Kørupvej skal lukke eller ej. Billedet her er fra et improviseret borgermøde på Kørupvej mellem modstandere af lukningen samt politikere og embedsmænd tilbage i november 2017. Arkivfoto: Mads Dalegaard

Lukning af vej er udskudt lidt endnu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lund: Beslutningen omkring, hvad der skal ske med Kørupvej i Lund, er midlertidig udsat til næste møde i byrådets plan- og miljøudvalg i maj.

Det oplyser udvalgsformand Martin Ravn (V).

Beslutningen om, hvorvidt Kørupvej skal lukkes og nedgraderes til en sti på en del af strækningen, blev udsat, efter at Socialdemokratiet ønskede at få et økonomisk overslag på, hvad det vil koste at genetablere Kørupvej.

Samtidig har Venstre, Konservative og Dansk Folkeparti foreslået en model, hvor vejen kan genåbnes.

Konsekvenserne af begge dele skal forvaltningen nu prøve at belyse, inden der træffes en politisk beslutning i maj.

Ifølge afdelingschef for affald- og trafik-afdelingen i Horsens Kommune, Allan Lyng Hansen, planlægger kommunen at lukke Kørupvej, når byggerierne af nye virksomheder går i gang.

Meningen er, at Kørupvej afskæres ved Mossvej, hvorefter det nordlige stykke indtil Lund udlægges som sti. Det skyldes dels de trafikale forhold, men også, at kommunen ikke ønsker, at store lastbiler skal dreje ind til Lund.

Dermed følger trafikafdelingen den gældende lokalplan fra 2008, men det falder ikke i god jord blandt borgere i Vrønding, der får afskåret deres umiddelbare vejadgang til Lund.

Lukning af vej er udskudt lidt endnu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce