Lokale kræfter bag nyt rejse-tilbud til vandrerne

Cecilie Bech Christensen og Niall Corcoran mødte hinanden på en rejse i New Zealand. Hun er uddannet inden for kommunikation. Han har bl.a. arbejdet med at promovere Irland til skandinaverne gennem Tourism Ireland, der er den irske pendant til Visit Denmark. Pressefoto

Lokale kræfter bag nyt rejse-tilbud til vandrerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Wild Rover Travel satser på såkaldte selvguidede ture, hvor rejsebureauet står for kort, overnatninger og transport af bagage.

Horsens: Familien Bech Christensen fra Egebjerg udvider nu sine aktiviteter og starter et rejsebureau, Wild Rover Travel.

I forvejen har Aksel Bech Christensen, som bor i Egebjerg, og hans datter Cecilie Bech Christensen, som har sin base i Charlottenlund, fuld gang i Bechs Forlag, der bl.a. gør i genoptryk af verdenslitteraturens klassikere.

Men det står ikke i vejen for, at Cecilie Bech Christensen sammen sin kæreste, irske Niall Corcoran - og med far Aksel i baghånden - kaster sig ud i at arrangere vandreferier.

Jeg har altid foretrukket at arrangere mine rejser selv. Men da vi besluttede os for at prøve en vandreferie for første gang, var det simpelthen for besværligt selv at stå for det, da man overnatter et nyt sted hver dag, skal have transporteret sin bagage og have fat på rutekort og vandrebeskrivelser. Det var sådan, ideen til Wild Rover Travel blev født.
Niall Corcoran

I eget tempo

Valget er faldet på de såkaldte selvguidede ture: At man ikke har en guide med på turen og derfor kan vandre i lige præcis det tempo, man har lyst til.

Rejsebureauet sørger for, at man inden afrejse forsynes med al den information, man behøver for at kunne finde vej på den valgte rute. Desuden booker selskabet overnatningssteder og sørger for, at bagagen bliver transporteret fra sted til sted, så vandrerne kun skal bære på det, de har brug for i løbet af dagen.

Wild Rover Travel har til en start valgt at fokusere på vandreferier i Irland, Italien, Spanien og Portugal, men planen er løbende at føje flere destinationer til.

Vildt begejstrede

Hele projektet udspringer af, at flere og flere danskere vælger at tage på vandreferier.

Cecilie Bech Christensen og Niall Corcoran kender det fra sig selv.

De mødte hinanden på en rejse i New Zealand, fortæller Cecilie Bech Christensen og fortsætter:

- Interessen for vandreferier startede i 2014, da vi besluttede at prøve det for første gang og bestilte en selvguidet vandretur rundt om Mont Blanc. Vi var vildt begejstrede for denne måde at holde ferie på og har dyrket det lige siden.

Hun og Niall Corcoran har sendt rejsebureauets hjemmeside, www.wildrovertravel.dk, i luften. Her opsummerer de, hvad vandreferie for dem drejer sig om: "at sætte tempoet ned og tage en velfortjent pause fra det hektiske moderne liv. Det er en mulighed for at slappe af, reflektere og komme i kontakt med sig selv, naturen og den lokale kultur."

Lokale kræfter bag nyt rejse-tilbud til vandrerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce