Livlig debat ved disruption-møde

Der blev vendt mange muligheder og scenarier, da Danske Bank inviterede til debatmøde om fremtidens teknologi. Pressebillede

Livlig debat ved disruption-møde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen, LO-formand Lizette Risgaard og Danske Banks direktør Thomas F. Borgen debatterede i Forum Horsens.

Horsens: Tre medlemmer af regeringens Disruptionråd, beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V), Lizette Risgaard, der er formand for LO, og Danske Banks direktør Thomas F. Borgen diskuterede med både hinanden og med de fremmødte, da Danske Bank mandag aften havde inviteret til debatmøde om de udfordringer og muligheder, som den teknologiske og digitale udvikling fører med sig.

Her blev emner som bl.a. arbejdskraft, deleøkonomi, grøn omstilling samt globale perspektiver berørt, skriver Danske Bank i en pressemeddelelse.

- Robotter og automatisering vil på den korte bane koste arbejdspladser, men på sigt vil der blive skabt endnu flere nye spændende arbejdspladser, og fremtidens generationer vil få langt mere kreative og langt mindre opslidende job af samme grund. Det kræver dog, at vi gentænker, hvordan vi efteruddanner vores medarbejdere, og hvordan vi kan støtte uddannelsen af de næste generationer. Vi skal også overveje, hvordan det offentlige system og virksomhederne kan blive bedre til at samarbejde om gode løsninger, sagde Thomas F. Borgen.

Selvom der ikke kom klokkeklare løsninger på bordet, så tog debatdeltagerne alligevel noget med sig hjem.

- Det er altid meget givtigt at deltage i debatmøder, hvor der er mulighed for at høre direkte, hvad der optager folk. Disruption kan lyde som et smart modeord, men det vedkommer i høj grad os alle, fordi det handler om, hvad vi skal arbejde med i fremtiden, og hvordan vi bedst griber de muligheder, som opstår i takt med den teknologiske udvikling, sagde beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen ifølge pressemeddelelsen.

Små 200 deltagere var mødt op.

Livlig debat ved disruption-møde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce