Læsere: Lad Husoddestien være i fred

Læserne er ikke tilfredse med, at politikerne i Horsens Kommune vil asfaltere Husoddestien. - Lad naturstien være i fred, skriver en læser på avisens Facebook-side. Arkivfoto

Læsere: Lad Husoddestien være i fred

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brugere af cykelstien mellem Stensballe og Horsens er ikke begejstrede for kommunens planer om at opgradere stien med asfalt og belysning.

Horsens: Politikerne kalder det en gave til cyklisterne, at der er planer om, at forholdene for cyklister på Husoddestien mellem Stensballe og Horsens skal forbedres. I budgettet for 2018 er byrådet enigt om at sætte penge af til, at grusstien næste år kan blive helt eller delvist asfalteret. Derudover skal der sættes lys op på stien.

Men hos Horsens Folkeblads læsere er begejstringen til at overse. På avisens Facebook-side skriver mange, at politikerne skal lade naturstien være i fred.

- Det er absolut en dårlig idé både med lys og asfaltbelægning. Det er en natursti, så lad os da for himlens skyld bevare de små områder, der er tilbage af den slags. Hvis folk ikke kan/vil cykle på stien i regnvejr, så må de jo tage cykelstien ved hovedvejen til Stensballe, skriver f.eks. Helle Sørensen.

Christina Kruse Davidsen supplerer:

- Lad naturstien være natursti, og brug dog pengene på at gøre cykelstien på Strandpromenaden ind imod byen bedre, så man ikke behøver at frygte, at ens nyrer rystes løs, når man cykler på den! Den er helt ekstrem dårlig og trænger seriøst til en ny belægning.

Husoddestien
Stien går mellem Jespersvej i Stensballe og Strandpromenaden.Stien er i dag grusbelagt og uden lys.

I budgettet for 2018 har politikerne i Horsens Byråd besluttet af sætte penge af til at opgradere cykelstien med "fast belægning og belysning."

Ifølge afdelingschef i Affald og Trafik i Horsens Kommune, Allan Lyng Hansen, er det planen, at stien vil blive belagt med asfalt og lys i andet eller tredje kvartal 2018.

- Forandringsforskrækkede

Selvom langt de fleste læsere er modstandere af ideen om at asfaltere Husoddestien, er der også enkelte brugere af stien, som på avisens Facebook-side bakker op om planerne.

- Som daglig bruger er jeg glad for, at stien nu bliver kørebar på regnvejrsdage. Lad nu ikke de få forandringsforskrækkede og valget ændre ved den beslutning, skriver Ulrik Helles Holm.

Ifølge Allan Lyng Hansen, der er afdelingschef i Affald og Trafik-afdelingen i Horsens Kommune er endnu ikke sikkert, hvordan Husoddestien kommer til at fremstå efter opgraderingen.

- Vi har ikke lagt os fuldstændig fast på asfalt, men det er det, vi forestiller os lige nu. I dag er Husoddestien en fin rekreativ sti, men det er en grussti uden lys, og det er ikke optimalt for cyklisterne, siger han.

Læsere: Lad Husoddestien være i fred

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce