KulisseLageret inviterer til nattekoncerter med pop og electronica

Elektropopduoen Blondage hed tidligere Rangleklods. Pressefoto

KulisseLageret inviterer til nattekoncerter med pop og electronica

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Blondage, Momec, The Chairman og Gwænno indleder efterårsferien på KulisseLageret.

Horsens: Fredag 13. oktober får KulisseLageret besøg af elektropop-duoen Blondage, der tidligere har været kendt under navnet "Rangleklods", og har trukket fulde huse, ikke blot på KulisseLageret, men i klubber over hele Europa. Blondage er i øjeblikket aktuelle med deres single "Stoned".

Navneskiftet har Rangleklods valgt at tage, fordi nye idéer dukkede op, som pegede i en anden retning end før. Men den elektroniske lyd, som gruppen er kendt for, er velbevaret.

Den lokale electronica-artist, Momec, er blevet håndplukket som support. Han har ved tidligere lejligheder imponeret med sine live-skabte lydproduktioner, og da Blondage og management blev præsenteret for musikken, takkede de straks ja. Denne optræden suppleres med visuals fra Niemannsland.

Koncerten er senere end normalt, og dørene åbner først kl. 22. Momec går på umiddelbart herefter.

Anmelderroste Chairman

Lørdag 14. oktober inviterer spillestedet til dobbeltkoncert med anmelderroste The Chairman og det lokale popnavn, Gwænno.

Lucas Berner, der er manden bag The Chairman, sendte sit andet album "The Strange Life" på gaden i september. Genremæssigt befinder vi os i et alt-pop univers, ikke ulig et navn som Alex Vargas. Albummet er et generationsportræt, og det har allerede får en god del opmærksomhed i både indland og udland.

Aftenen byder også på sidste chance for at fange Gwænno optræde live i lokalområdet, inden der holdes live-pause for at indspille nyt materiale. Steffan Jørgensen, der står bag projektet, har høstet stor anerkendelse i det nationale musikmiljø for sine numre, der beskrives som både funky, flabede, hjerteskærende, smukke, beskidte og iørefaldende på én gang.

- Vi anbefaler kraftigt, at man lige får den sidste dosis med, inden en lang vinter, lyder det fra Kulisselageret i en pressemeddelelse.

Koncerterne begynder kl. 22.30, og dørene åbner kl. 21.

KulisseLageret inviterer til nattekoncerter med pop og electronica

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce