Kristen festival slog deltagerrekorden

Fredag var sidste dag på den kristne sommerlejr SommerOase, som for tredje år i træk havde slået lejr ved Bygholm Landbrugsskole. Foto: Søren E. Alwan

Kristen festival slog deltagerrekorden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den kristne festival, SommerOase, satte i år rekord med 6447 gæster på pladsen ved Bygholm Landbrugsskole og Kursuscenter, hvor den har haft hjemme i tre år.

Horsens: Den kristne festival SommerOase, som for tredje år i træk blev afviklet ved Bygholm Landbrugsskole og Kursuscenter, har med 6447 besøgende i løbet af ugen sat deltagerrekord.

Tallet tæller de cirka 3500 faste på pladsen, samt de mange gæster, der torsdag tog imod tilbuddet om et gratis besøg på festivalen, der blev afviklet i den forgange uge med sidste dag fredag.

Pladsen var i år blev udvidet for at kunne rumme endnu flere campingvogne og besøgende. - Vi er landet utrolig godt på Bygholm og er blevet hjemmevant her, fortæller generalsekretær Ruben Dalsgaard i en pressemeddelelse, hvor han udtrykker stor glæde over, at logistikken og de praktiske rammer fungerer.

10 år ved Bygholm

De mange deltagere på SommerOase har brugt ugen på at fordybe sig i, hvem Helligånden er under temaet: Kraften fra det høje. - Vi har oplevet stor modtagelighed og begejstring fra deltagerne, hvor mange har taget nye skridt i deres tro på en levende Gud, siger Ruben Dalsgaard, der er meget tilfreds med indholdet af årets festival. Næste år rykker SommerOase igen ind på Bygholm Landbrugsskole og Kursuscenter med temaet "Kraften i det lave".

SommerOase har en aftale om at afvikle festivalen samme sted i 10 år efter 15 år ved Rudehøj Efterskole ved Odder.

Kristen festival slog deltagerrekorden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce