Krimimesse med vokseværk

Weekenden står i krimiens tegn, når der for 17. gang afholdes krimimesse i Horsens. Vanen tro sker det på Fængslet på Fussingsvej, hvor der bliver rig lejlighed til at møde sin yndlingsforfatter udi krimigenren og gøre et godt bogkøb. Arkivfoto

Krimimesse med vokseværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Horsens: Krimimessen, der i år bliver afholdt for 17. gang, åbnede kl. 10, og de næste to dage bliver der rig mulighed for at møde sin yndlingsforfatter udi krimigenren og blive meget klogere på politiarbejde, efterforskning og retsmedicin samt selvfølgelig alt det nyeste, der rører sig inden for krimigenren.

Gennem årene har krimimessen vokset sig større og større, og publikum kan glæde sig til et program fyldt med forfattere og foredragsholdere fra Norge, Sverige, Island, Skotland, Irland, England, USA, Italien og Frankrig. Og naturligvis Danmark.

Der er knap 200 arrangementer på programmet og som noget nyt har krimiserier på TV fået plads. Der bliver diskussioner og præsentationer af tv-serier i krimi- og spændingsgenren. F.eks. præsenterer TV 2 sin nye thriller Greyzone og HBO Nordic fortæller om flere af deres nyheder i 2018.

Krimimessen, der traditionen tro afvikles på Fængslet på Fussingvej, har åbnet lørdag kl. 10-17 og søndag 10-16. Det er justitsminister Søren Pape Poulsen (K), der kl. 10 åbner krimimessen.

Krimimesse med vokseværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce