Kom og deltag i debatten om fremtidens trafik i Horsens

Hvordan bliver trafikken fremadrettet afviklet bedst i Horsens? Det er til debat på et borgermøde 25. oktober. Arkivfoto

Kom og deltag i debatten om fremtidens trafik i Horsens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Horsens Kommune inviterer til et borgermøde, hvor trafik og infrastruktur er det eneste punkt på dagsordenen. Mødet bliver holdt i Dagnæshallen 25. oktober.

Horsens: Hvordan skal trafikken fremadrettet afvikles i Horsens? Det er til debat, når Horsens Kommune onsdag 25. oktober inviterer alle interesserede til borgermøde om trafik.

Mødet holdes i Dagnæshallen på Sportsvænget 4 kl. 19-21.

Her vil Jens Heslop, teknisk direktør i Horsens Kommune, og repræsentanter fra Rambøll, som har været kommunens rådgiver på trafikplan 2030, præsentere udsigterne for, hvordan trafikken forventes at udvikle sig fremadrettet.

De vil også sætte fokus på planen om at videreføre omfartsvej syd forbi Klokkedal samt de ni alternativer, der er blevet foreslået til, hvordan trafikudviklingen kan forbedres primært i sydbyen. 

Stor interesse hos borgerne

Jens Heslop håber, at mange borgere vil deltage i mødet. Foruden trafikmødet vil der blive inviteret til mere generelle borgermøder om forslaget til en ny kommuneplan, som i øjeblikket er i høring, men kommunen har vurderet, der var behov for et særskilt møde om trafik.

- Vi holder et borgermøde med særligt fokus på trafik, fordi vi på borgermøderne i foråret fandt ud af, at mange borgere er interesseret i det. For at de andre borgermøder om kommuneplanen ikke kun skal handle om trafik, laver vi et særskilt møde, hvor vi kan diskutere emnet, og hvor der er god tid til at svare på spørgsmål. Det betyder, at der på de andre borgermøder kan blive plads til at debatere de mange andre emner, som også er med i forslaget til kommuneplanen, forklarer Jens Heslop.

Kom og deltag i debatten om fremtidens trafik i Horsens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce