Kendt golfturnering vender tilbage til Horsens: - Vi prøver at skabe en slags byfest

Sidste gang, Horsens var værter for Stjernegolf, deltog blandt andre Flemming "Don Ø" Østergaard. Dengang gjorde han sig uheldigt bemærket, da han på vejen hjem fra arrangementet blev stoppet for spirituskørsel. Arkivfoto: Martin Ravn

Kendt golfturnering vender tilbage til Horsens: - Vi prøver at skabe en slags byfest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

For første gang siden 2011 spilles Stjernegolf igen i Horsens, når Stensballegaard Golfklub og Horsens Golfklub i 2019 er værter for det populære velgørenhedsarrangement.

Horsens: Næste sommer bliver der et stort rykind af kendte sportsudøvere, sangere og skuespillere på græsplænerne ved Stensballegaard Golfklub og Horsens Golfklub samt i Forum Horsens.

Her skal der nemlig spilles Stjernegolf, der er et årligt velgørenhedsarrangement for KidsAid, som samler ind til syge og udsatte børn i Danmark.

- Efter vi arrangerede det i Horsens fire år i træk fra 2008 til 2011, har det været afholdt i København og Himmerland, men nu syntes vi, at det var på tide at få det tilbage til Horsens igen. Det glæder vi os til, fordi det virkelig er et fantastisk arrangement, fortæller en glad Karsten Sørensen, club manager i Horsens Golfklub.

Rent markedsføringsmæssigt er det en kæmpe gevinst for golfklubben og for Horsens.
Karsten Sørensen, club manager i Horsens Golfklub

Det bliver en byfest

Golfarrangementet kommer til at foregå 21. og 22. juni 2019. Den første dag kan virksomheder købe sig til at spille en golfrunde med stjernerne, mens der om aftenen vil være et stort gallashow i Forum Horsens, hvor kendte musikere spiller på scenen.

Dagen efter foregår selve Stjernegolf-turneringen på banerne hos Horsens Golfklub. Noget, som ofte tiltrækker stor interesse fra publikum og medier.

- Rent markedsføringsmæssigt er det en kæmpe gevinst for golfklubben og for Horsens. Vi vil prøve at gøre det til en slags byfest, hvor hele byen bliver inddraget i løbet af weekenden, fortæller Karsten Sørensen.

Vil være landets bedste golfby

Stjernegolf er samtidig et led i en ny strategi for Horsens Golfklub og Stensballegaard Golfklub, som har valgt at samarbejde endnu mere for at gøre Horsens til en af landets stærkeste golfbyer.

Det fortæller Holger Westman, club manager i Stensballegaard Golfklub.

- Vi har åbnet op for, at samarbejde er vejen frem ved at angribe markedet udadtil frem for at konkurrere mod hinanden internt. Derfor er vi selvfølgelig glade for at være en del af Stjernegolf, som giver masser af positiv omtale, siger Holger Westman.

Til den seneste Stjernegolf-turnering i juni på Himmerland Golf & Spa Resort blev der samlet to millioner kroner ind.

Kendt golfturnering vender tilbage til Horsens: - Vi prøver at skabe en slags byfest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce