Inden første spadestik: Nu skal der indsamles penge

Indsamlingen til en kommende multihal i Hovedgård er i fuld gang. Her ses fire ud af arbejdsgruppens otte medlemmer. Privatfoto

Inden første spadestik: Nu skal der indsamles penge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hovedgård trækker i arbejdstøjet. Målet er at indsamle 3,1 millioner kroner til den nye multihal.

Hovedgård: Borgerne i Hovedgård skal nu for alvor i gang med at indsamle penge til byens kommende multihal.

En arbejdsgruppe er gået sammen om at organisere indsamlingen til det kommende kultur- og idrætscenter. Målet er at indsamle 3,1 millioner kroner.

Kommunen har bevilget 12 millioner kroner til multihallen, men det resterende beløb skal samles ind blandt byens borgere og virksomheder.

- Det lyder måske simpelt, men det skal køres ordentligt i stilling, inden vi går i gang med de forskellige initiativer, der skal sikre den resterende finansiering af projektet. 3,1 millioner kroner er et ret stort beløb, siger projektleder Lene Henriksen.

- Der bliver selvfølgelig en husstandsindsamling, men det kommer første senere. For at vi får samlet penge nok, er det vigtigt, at folk har lyst til at bidrage med lidt mere, end man måske vil give en indsamler. Vi taler om og undersøger forskellige muligheder som for eksempel, at man kan købe aktier eller få sit navn på multihallens væg for et bestemt beløb. Selvfølgelig bliver det også muligt at lægge en pose penge på én gang, men der skal være forskellige muligheder, så flest mulige får lyst til at give et bidrag alt efter, hvad der passer bedst til den enkelte, siger Lene Henriksen.

Det lyder måske simpelt, men det skal køres ordentligt i stilling, inden vi går i gang med de forskellige initiativer, der skal sikre den resterende finansiering af projektet.
Lene Henriksen, projektleder

Byens samlingspunkt

Den nye multihal skal samle aktiviteterne i byen.

Blandt andet flytter Hovedgårds fitnesscenter ind, og gymnastikforeningens aktiviteter flytter over i den lille sal.

Indsamlingsgruppen og halprojektgruppen ser multihallen som meget mere end et idrætscenter.

- Vi ser det som byens nye samlingspunkt, fordi lokalerne også kan bruges til kulturelle tilbud og som "forsamlingshus", hvor man kan afholde private arrangementer. Det er vigtigt at understrege, at der netop er fokus på, at det er byens samlingssted, som skal være attraktivt for nuværende borgere, men gode faciliteter gør også Hovedgård mere attraktiv for tilflyttere, understreger Lene Henriksen.

Inden første spadestik: Nu skal der indsamles penge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce